Kunta jakaa ilmaisia kasvomaskeja köyhille – tässä ovat noutopisteet

Sipoon jakaa vähävaraisille asukkaille kertakäyttömaskeja maanantaista 24.8. alkaen.

Kunta tiedottaa, että ilmaiseksi jaettavat maskit ovat kertakäyttömaskeja. Ne on tarkoitettu asukkaille, jotka kokevat, etteivät kykene hankkimaan itse maskeja taloudellisen tilanteensa vuoksi ja jotka tarvitsevat maskeja tilanteissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää. Muiden tulee hankkia ja kustantaa maskinsa itse.

Maskeja jaetaan SipooInfo Nikkilästä (Pääkirjasto, Pohjoinen koulutie 2) ja SipooInfo Söderkullasta (Söderkullan kirjasto, Amiraalintie 2) asiakaspalvelupisteiden aukioloaikoina. Lisäksi maskeja jaetaan Sipoon suomalaisen seurakunnan ja Sibbo svenska församlingin kanssa yhteistyössä kirkkoherranvirastoilta niiden aukioloaikoina (Iso Kylätie 1) ja Söderkullan kirkolta (Neiti Miilin tie 2) keskiviikkoisin kello 9–12.

Maskeja saa myös soittamalla Sipoon kunnan lapsiperheiden, aikuissosiaalityön ja ikääntyneiden palveluiden palvelupuhelimiin arkisin kello 9–12.

Tarvittaessa maskeja saa myös kotikäyntien ja tapaamisten yhteydessä Sipoon sosiaalitoimen yksiköistä, työllisyysyksikkö Risteykseltä ja seurakuntien diakoniakoniatyöntekijöiltä.

Kunta tiedottaa, että ainakin alkuvaiheessa jaettavat maskit ovat kertakäyttömaskeja, ja niitä annetaan yksilöllisen tarpeen mukaan, kuitenkin korkeintaan kerrallaan 25 kappaletta per henkilö. Määrän on laskettu riittävän asukkaalle noin kahden viikon ajaksi matkoihin joukkoliikenteessä.

Maskien noutajan varallisuutta ei kysytä tai tarkisteta jakelussa, vaan oma kokemus vähävaraisuudesta riittää.

– Pyydämme, että maskeja noudetaan vain terveenä, kunta vetoaa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut