Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sipoonrantaan halutaan oma liikuntapaikka

Sipoonrantaan tulisi rakentaa aidattu liikunta- ja pelipaikka. Näin vaaditaan tuoreessa kuntalaisaloitteessa. Aloitteen tekijä, Sipoonrantaseura ehdottaa, että sopiva paikka uudelle liikunta- ja pelipaikalle olisi Storörintien varrella nykyisen pysäköintialueen vieressä.

– Liikunta-alueen on tarkoitus olla kaiken ikäisten pelipaikka, jossa voisi pelata muun muassa jalkapalloa ja koripalloa.

Lisäksi Sipoonrantaseura toivoo aloitteessaan, että pelipaikan viereen rakennettaisiin lähinnä aikuisille suunnattu ulkokuntoilualue.

Mallia suunnitelmalle on haettu Landbon vastaavasta kokonaisuudesta.

Aloitteessa huomautetaan myös, että Sipoonrannan nykyinen leikkipuisto kaipaisi myös ehostusta. Sipoonrantaseuran mukaan nykyisessä leikkipuistossa on vain pieni liukumäki ja hiekkalaatikko.

– Nykyiseen leikkipuistoon tarvitsemme viipymättä keinut ja kiipeilytelineen, aloitteessa kirjoitetaan.

Sipoon kunnanhallitus käsitteli kuntalaisaloitetta maanantaisessa kokouksessaan. Seuraavaksi aloite siirtyy Kehitys- ja kaavoituskeskukselle sekä Kulttuuri- ja vapaa-ajanpalvelut -yksikölle valmistelua varten.