"Yksitoista oli syöty kokonaan" – nälkäinen rosvo iski koululaisten eväspusseihin Vantaalla

Eväspusseissa oli poliisin tiedotteen mukaan muun muassa pillimehuja ja sämpylöitä. Kuvituskuva. Arkisto / Santtu Paananen

Jussi Vehkasalo

Kytöpuiston kouluun Vantaan Havukosken Peltoniemenkujalla murtautui 24.–25. elokuuta murtovaras, joka söi koululaisten eväitä, tiedottaa Itä-Uudenmaan poliisilaitos. Poliisi oli hälytetty paikalle tutkimaan koulun tiloissa ollutta murtoa. Koululta oli tullut maanantain ja tiistain välisenä yönä kaksi murtohälytystä vartiointiliikkeeseen.

Paikan yöllä tarkastanut vartija ei tuolloin ollut havainnut mitään erikoista. Myöhemmin oli kuitenkin havaittu, että maanantaina seuraavaksi päiväksi tehdyistä retkieväspusseista yksitoista oli syöty kokonaan. Poliisin tiedote ei ota kantaa siihen, onko eväitä ollut syömässä mahdollisesti useampia varkaita. Eväspusseissa oli ollut muun muassa pillimehuja ja sämpylöitä, kerrotaan tiedotteessa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut