"Temppareiden" lihat lyötiin tiskiin – tällaisia viettelijöitä tarjolla tällä kertaa

Temptation Island Suomen miessinkut Tino, Joni, Meido, Markus, Jope, Pyry, Vaino, Lenni, Jesse ja Veikka. Lars Johnson

Parisuhdereality Temptation Island Suomen kahdeksas kausi starttaa Nelosella ja Ruudussa 30. syyskuuta. Mukana on 20 sinkkua, ohjelmassa seikkaillaan ensimmäistä kertaa kotimaan maisemissa. Sarjan juontajana nähdään aiemmilta kausilta tuttuun tapaan Sami Kuronen.

– Silmiä avaavat treffit, toinen toistaan hurjemmat bileet ja aamuyön tunneille kestävät keskustelut pakottavat varatut pohtimaan omaa elämäänsä ja parisuhdettaan. Jokainen joutuu tekemään matkan itseensä ja omiin tunteisiinsa selvittäessään, onko oma kumppani juuri se oikea, sanotaan tiedotteessa.

Temptation Island Suomen naissinkut Sanna, Milma, Sanni, Anniina, Inkku, Jenna, Sonja, Viola, Ella ja Tiina. Lars Johnson

Ensimmäisessä jaksossa pariskunnat saapuvat saarelle ja sinkut esittelevät itsensä tuttuun tyyliin, viettelevästi.

– Mie oon nuorempana voittanut piirakanrypytys-kilpailun, joten katotaan kuka teistä rypyttää ja kenen piirakkaa, sinkku- Milma ilmoittaa.

– Lääkäri sano, että mä voisin siedättyä mun kananmuna-allergiasta, jos mä saisin joka päivä vähän munaa. Niin voisitteko te auttaa mua tän asian kanssa, kysyy puolestaan sinkku- Tiina.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut