Sipoolaisravintolaan murtauduttiin samana iltana kahdesti

Intialaisen ravintolan Masalan omistaja Lima Popal kertoo, että ravintolaan murtautuneet rikkoivat ja sotkivat paikkoja. Ravintolassa työskentelee myös hänen veljensä Zabi Popal. Arkistokuva. Aki Saranen

Ulla Yliherne

Nikkilän keskustassa sijaitsevaan intialaisravintola Masala Indian Cuisinen omistaja Lima Popal on turhautunut. Ravintolaan murtauduttiin viime lauantaina peräti kahdesti.

– Kävin ensimmäisen kerran paikalla kello 23 kun sain soiton, että ravintolan hälyttimet olivat antaneet ilmoituksen. Takaovi oli rikottu, maksupäätelaitteet oli heitetty lattialle ja ravintola sotkettu täysin, Popal kuvailee.

Ravintoloitsija kertoo myös poliisin käyneen rikospaikalla.

– Puolituntia sen jälkeen kun olin lähtenyt, varashälytin soi taas. Ilmeisesti samat varkaat olivat menneet uudelleen sisälle, Popal kertoo.

Itä-Uudenmaan poliisi vahvistaa, että poliisille on kirjattu tapahtumasta rikosilmoitus. Rikosnimikkeenä on varkaus.

– Ravintolaan oli murtauduttu lauantaina kello 22.30–22.45 ja anastettu alkoholijuomia, rikoskomisario Leif Malmberg kertoo.

Poliisin mukaan varkaiden henkilöllisyyttä pyritään selvittämään muun muassa valvontatallenteiden avulla.

Sipoon Sanomien saamien tietojen mukaan samana viikonloppuna Nikkilässä olisi harjoitettu ilkivaltaa laajemminkin muun muassa rikkomalla autojen ikkunoita. Poliisille ei ollut kuitenkaan vielä maanantaihin mennessä tullut asiasta yhtään ilmoitusta.

– Mahdollisista autoihin kohdistuneista vahingonteoista ei löydy ainakaan vielä rikosilmoituksia, Malmberg sanoo.

Intialaisravintolan yrittäjä toivoo, että murtautujat jäisivät kiinni. Ravintola kun on joutunut pitkäkyntisten uhriksi aikaisemminkin.

– Edellisen kerran meille murtauduttiin kesäkuussa. Sitä aikaisempi murto oli vuonna 2018, Popal kertoo.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Sipoossa sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut