Keskustan Jaana Laine loikkasi Sipoon kokoomukseen

Sipoon keskustan 1. varavaltuutettu Jaana Laine siirtyy Sipoon kokoomuksen valtuustoryhmään ja lähtee kokoomuksen kuntavaaliehdokkaaksi ensi kevään kunnallisvaaleissa.

Hän on toiminut tähän asti sitoutumattomana keskustan valtuustoryhmässä. Laine on ammatiltaan terveydenhoitaja ja työskennellyt pitkään Sipoon kunnan palveluksessa.

– Olen huolissani koko Suomen terveydenhuollon ja talouden tilanteesta. Mahtaako nykyhallitus ymmärtää, että talous on pidettävä kunnossa, jotta palvelut saadaan järjestettyä tulevaisuudessakin. Kannatan kokoomuksen sote-mallia parempana kuin keskustan maakuntamallia, joka on liian raskas. Meillä Sipoossa terveydenhuollon asiat on toteutettu hyvin, Laine sanoo puolueen lähettämässä tiedotteessa.

Laine kertoo tiedotteessa haluavansa paikallisesti vaikuttaa Söderkullan alueen kehittämiseen ja erityisesti Taasjärven kunnosta huolehtimiseen.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut