Chorale lahjoitti biisinsä tuotot hyväntekeväisyyteen – sipoolaisbändi taistelee koulukiusaamista vastaan

Choralen muodostaa sipoolaispariskunta Susanna Suutarinen ja Markus Ahola. Janne Ranne

Suomenkielistä eurodancea julkaiseva sipoolaisyhtye Chorale on tehnyt lahjoituksen hyväntekeväisyyteen.

Yhtye julkaisi viime elokuussa koulukiusaamista vastustavan kappaleen Kiitos, jonka kuunteluista kerääntyneet tuotot yhtye kertoi lahjoittavansa lasten ja nuorten hyväntekeväisyystyöhön.

– Nyt on vuosi kulunut. Koulut ovat alkaneet ja on tullut aika toteuttaa lupaukset, yhtye kertoo tiedotteessa.

Lahjoituksen kohteeksi ja yhteistyökumppanikseen Chorale kertoo valinneensa Asenne ry:n, joka on vuonna 2019 perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys. Asenne ry avustaa vähävaraisia ja syrjäytymisriskissä olevia lapsia ja nuoria poistamalla harrastemaksuja sponsorein, kierrättämällä harrastevälineitä ja antamalla apua perheille ruoka-avun ja vanhemman oman ajan muodossa.

– Yhdistys lupaa kohdistaa lahjoituksemme nuorisotyöhön. Pääpaino on koulukiusaamisen vastaisessa työssä sekä koulukiusaamisesta seuranneiden pitkäaikaisten jälkiseuraamusten korjaamisessa ja eheyttävässä toiminnassa, Chorale sanoo.

– Uskomme hyvällä syntyvän hyvää ja kuten Asenne ry:n slogan kuuluu; Jokainen ansaitsee sankarinsa. Jokaisella on oikeus ja mahdollisuus auttaa.

Yhtye ei kerro julkisuuteen tarkkaa lahjoitussummaa.

– Olemme sopineet Asenne ry:n kanssa, että emme puhu summista, koska se herättää negatiivista kulmaa asialle. Ihmiset sivuuttavat tärkeän asian ja keskittyvät epäoleellisiin seikkoihin, Markus Ahola perustelee Sipoon Sanomille.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut