Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yksi jätti hakemuksen sote-talon kahvilan yrittäjäksi

Sipoon kunnan etsinnät sote-talon kahvilan yrittäjäksi päättyivät maanantaina. Kunta sai yhden hakemuksen, joka on elinkeinoyksikön mukaan erittäin lupaava.

– Koemme tämän yhden hakemuksen olevan oikein hyvä hakemus, ja uskomme ja toivomme, että tämän myötä yrittäjä sote-taloon saadaan. Meistä on hienoa, että saimme hakemuksen, joka oli tehty huolellisesti ja ajatuksella. Yksikin hyvä hakemus riittää, yrityskoordinaattori Henna Piilo kommentoi.

Hän kertoo, että seuraavaksi hakemus etenee Sipoon sosiaali- ja terveysaseman kiinteistöosakeyhtiön hallitukselle, joka tekee päätöksen yrittäjän valinnasta.

– Päätös pyritään tietysti tekemään mahdollisimman pian, mutta tarkkaa päätöspäivää en osaa sanoa vielä tässä vaiheessa, Piilo kertoo.

Sote-talo on ollut ilman kahvilaa viime joulukuusta lähtien, jolloin sitä pyörittänyt Työllisyyskeskus Risteys lopetti kahvilatoimintansa terveysasemalla. Risteyksellä on edelleen kahvila pääkirjastossa Nikkilässä.