Yksi jätti hakemuksen sote-talon kahvilan yrittäjäksi

Nikkilän sosiaali- ja terveysasema on ollut ilman kahvilaa viime joulukuusta lähtien. Ulla Yliherne

Sipoon kunnan etsinnät sote-talon kahvilan yrittäjäksi päättyivät maanantaina. Kunta sai yhden hakemuksen, joka on elinkeinoyksikön mukaan erittäin lupaava.

– Koemme tämän yhden hakemuksen olevan oikein hyvä hakemus, ja uskomme ja toivomme, että tämän myötä yrittäjä sote-taloon saadaan. Meistä on hienoa, että saimme hakemuksen, joka oli tehty huolellisesti ja ajatuksella. Yksikin hyvä hakemus riittää, yrityskoordinaattori Henna Piilo kommentoi.

Hän kertoo, että seuraavaksi hakemus etenee Sipoon sosiaali- ja terveysaseman kiinteistöosakeyhtiön hallitukselle, joka tekee päätöksen yrittäjän valinnasta.

– Päätös pyritään tietysti tekemään mahdollisimman pian, mutta tarkkaa päätöspäivää en osaa sanoa vielä tässä vaiheessa, Piilo kertoo.

Sote-talo on ollut ilman kahvilaa viime joulukuusta lähtien, jolloin sitä pyörittänyt Työllisyyskeskus Risteys lopetti kahvilatoimintansa terveysasemalla. Risteyksellä on edelleen kahvila pääkirjastossa Nikkilässä.

Sote-talon kahvilaan etsitään yrittäjää – vuokra 650 euroa plus ALV, vedet ja sähköt

Sote-talon kahvilan tilanne edelleen auki Nikkilässä – "Siinä ei mummo selviä"

Sote-talon kahvilan toiminta loppuu – syynä kunnan taloustilanne ja Risteyksen muutokset

Risteys vaihtaa nimeä, uudistaa palveluitaan ja luopuu nykyisistä toimitiloistaan

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut