Kissatalon asukkaille kerätään ruokalahjoituksia viikonlopun ajan myös Sipoossa

Lemmikit: Keräyksen tavoitteena on saada vuoden kissanruuat Tolkkisten kissatalolle, joka vastaa myös Sipoon löytökissoista.

Tolkkisten kissatalolla hoidetaan vuosittain 200–300 löytökissaa. Eija Quinlan

Ensi viikolla vietetään kansallista Eläinten viikkoa. Vuosittain 4.–10. lokakuuta vietettävän viikon teemana on tänä vuonna Arvokas kissa.

Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistyksen perinteinen ruokakeräys alkaa myymälöissä jo perjantaina 2.10.

Yhdistyksen aktiivijäseniä on kertomassa yhdistyksen toiminnasta ja vastaamassa kysymyksiin Porvoossa K-Supermarket Tarmolassa ja S-Market Näsissä sekä Sipoossa Nikkilän ja Söderkullan S-marketeissa tänään perjantaina 2.10. kello 16–20, huomenna lauantaina 3.10. kello 10–18 ja sunnuntaina 4.10. kello 12–16.

Lisäksi viikonlopun ajan mukana on useita keräyskorimyymälöitä Porvoossa. Askolassa ja Pornaisissa. Myös esimerkiksi Kevätkummun ja Näsin Apteekit sekä Musti ja Mirri Porvoo ovat mukana keräyksessä.

Keräyksen tavoitteena on saada vuoden kissanruuat Tolkkisten kissatalolle, joka vastaa myös Sipoon löytökissoista.

Lisäksi kissatalolla on monenlaisia tarpeita kissaemon maidonvastikkeesta matolääkkeisiin ja roskapusseista käsidesiin. Eniten kaivattujen tarpeiden lista löytyy Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistyksen Facebook-sivulta tapahtumista.

Myymäläkeräyksen lisäksi tänä vuonna merkittävään rooliin nousee PetHolic.net-verkkokaupan järjestämä hyväntekeväisyyskampanja, jonka tsemppareina toimivat eläinten ystävinä tunnetut laulaja Saara Aalto ja hänen managerinsa Meri Aalto.

Saara ja Meri tunnetaan koiraihmisinä kleinspitz-Lillin ja erityisesti Pietarin kaduilta pelastetun Liisa-koiransa myötä, mutta he tuntevat huolta myös kissojen heikosta arvostuksesta. Arvostuksen puutteen vuoksi vuosittain jopa 20 000 kissaa tarvitsee apua eläinsuojeluyhdistyksiltä.

– Lokakuinen eläinten viikko ja kansainvälinen Eläinten päivä 4.10. kiinnittävät huomion kissan huonoon asemaan ja herättävät toivottavasti ajatuksia ja tekoja kissan elämän arvon parantamiseksi, Tolkkisten kissatalolla toivotaan.

PetHolic.net tuo maahan kissojen ja koirien kuivaruokia sekä muita eläintentarvikkeita. Eläinten viikolla kaikista sen verkkokaupasta ostettujen tuotteiden arvosta 20 prosenttia lahjoitetaan kissanruokana Tolkkisten kissatalolle.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut