Suomen parasta lounasravintolaa etsitään taas nettiäänestyksellä – Söderkullan thai-ravintola jälleen ehdolla

Söderkullassa sijaitseva thai-avintola on jälleen mukana nettiäänestyksessä, jossa etsitään Suomen parasta lounasravintolaa. Arkistokuva. Jouni Lampinen

Oskari Lehto

Suomen parasta lounasravintolaa etsitään taas. Lounasetuja tarjoavan Edenred Oy:n nettiäänestyksessä voi äänestää mielestään parasta lounaspaikkaa.

Viime vuonna parhaaksi lounasravintolaksi äänestettiin Keravan Jäspilässä toimiva Keravan Pihvitupa. Äänestyksessä annettiin yli 37 000 ääntä.

Tämänvuotisessa äänestyksessä on toistaiseksi annettu reilut 2 000 ääntä. Tähän mennessä kärjessä on muusikko Arttu Wiskarin perustama, Espoossa toimiva Wiskarila-ravintola. Keravan Pihvitupa on sijalla kaksi.

Keskiuusmaalaisista ravintoloista 20:n kärjessä keikkuivat keskiviikkona iltapäivällä myös Keravan Asemanaukiolla toimiva vietnamilaisravintola Phin Coffee sijalla 10 sekä Sipoon Söderkullan thairavintola Suan Aahaan sijalla 19.

Viime vuonna Suomen 20 parhaan lounasravintolan joukkoon ylsi peräti puolen tusinaa keskiuusmaalaista lounaspaikkaa. Järvenpääläinen Cantina Viva Zapata ylsi sijalle kolme, keravalainen Maku ja Pala oli 12:s, Hyrylässä toimiva Nurkka 10 -ravintola oli 13:s, Sipoon Suan Aahaan sijalla 17 ja Tuusulan ja Vantaan rajamailla toimiva Kelatien lounasravintola oli sijalla 18.

Suomen parasta lounasravintolaa 2020 voi äänestää 8.11. saakka osoitteessa edenred.fi.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut