Liitto vahvistaa: ÅIF:n pelaajalla koronatartunta ja joukkue asetettu karanteeniin – Sipoolaisseuran miesten ja B-junioreiden pelit siirtyvät

Kuvituskuva. Otteluita siirtyy myöhemmin ilmoitettaviin ajankohtiin pelaajien altistuttua koronavirukselle. Toni Vähämaa

Jouni Lampinen

Salibandyliitto vahvisti ÅIF:n miesten edustusjoukkueen pelaajan koronatartunnan perjantaina (9.10.) iltapäivällä. ÅIF:n joukkue on asetettu karanteeniin.

Jo liiton ilmoitusta edeltäneenä päivänä Sipoon Sanomat uutisoi pelaajan koronatartunnasta.

Virukselle altistumisten takia ÅIF:n miesten ja B-junioreiden pelit siirtyvät tulevalta viikonlopulta myöhemmin ilmoitettaviin ajankohtiin. Sipoolaisseuran edustusjoukkueen mukana oli myös viisi B-junioria viime viikonloppuna.

Liitto ilmoittaa, että koronatartunnan saanut pelaaja altistui virukselle todennäköisesti viime viikon torstaina (1.10.).

Koronatartunnan saanut pelaaja oli mukana matkassa, kun ÅIF kohtasi salibandyn toiseksi korkeimman sarjatason vieraspeleissään LNM:n ja O2-Jyväskylän viime viikonloppuna.

Liitto ilmoittaa olleensa tilanteen johdosta torstaina yhteydessä ÅIF:n miesten edustusjoukkueen viime viikonlopun vastustajajoukkueisiin (LNM ja 02-Jyväskylä).

LNM:n viikonlopun pelit on siirretty.

Myös viime viikonlopun ÅIF:n Divari-peleissä toimineet erotuomarit on siirretty pois tulevan viikonlopun tehtäväasetteluista.

ÅIF:n miesten joukkueen lauantaille merkitty kotiottelu helsinkiläistä Hawksia vastaan siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Tartuntatilanteen seurauksena siirretään myös ÅIF:n ja Josban välinen peli, joka oli tarkoitus käydä ensi sunnuntaina Joensuussa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut