Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jethro Rostedt yökerhonsa sulkemisesta IL:lle: "Ei yökerhoa pysty näin pyörittämään, tulee muuten konkurssi"

Viime vuoden helmikuussa Turun Linnankadulle avautunut Jethro Rostedtin Studio-yökerho on keskeyttänyt toimintansa. Rostedt kertoo tilanteesta Facebook-päivityksessään muun muassa seuraavaa:

– Viikonloppuna voimaan tulleet uudet rajoitukset toimivat, yhdessä pelottelu-arvailu-uutisoinnin kanssa loistavasti! Myyntimme oli noin -70 prosenttia normaaliin verrattuna, kuten kävijämäärätkin, Rostedt ilmoittaa.

Lisäksi hän viittaa kirjoituksessaan uutisointiin mahdollisista joukkoaltistumisista Jethro Rostedtin yökerhossa.

– Päivityksenä, että yhtään tartuntaa ei ole raportoitu, eikä kukaan ole ollut meihin yhteydessä sen jälkeen kun ”uutinen” saatiin esille. Yksikään koronavilkku ei ole vilkkunut, eikä henkilökunta ole sairastunut, Rostedt jatkaa kirjoitustaan.

Rostedt ilmoittaa, että Studion toiminta on nyt keskeytetty, "etenemme näillä toimin nyt kuukausi kerrallaan".

Iltalehdelle hän sanoo asiasta seuraavaa:

– Ei yökerhoa pysty näin pyörittämään, tulee muuten konkurssi. Jos ei kirstuun kilahda mitään, silloin ei voida maksaa palkkoja.

Iltalehden mukaan Studio-yökerho oli jo aikaisemmin keväällä kiinni kolmisen kuukautta. Rostedtin mukaan tappiot ovat mittavat.

– Kokonaisuudessaan tämä menetys on kuukausittain 250 000 euroa, valtion verotuloissa se on semmoiset 150 000–160 000 euroa, Rostedt sanoo Iltalehdelle.