Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Posti palkkaa loppuvuodeksi 2 500 työntekijää ja ennustaa "kaikkien aikojen joulusesonkia"

Posti palkkaa joulusesonkiin noin 2 500 työntekijää eri puolilla maata.

Verkkokaupan kova kasvu on lisännyt Postin toimittamien pakettien määrää ja joulukortteja lähetetään edelleen miljoonia.

Sesonkiväkeä tarvitaan tueksi tuotannollisiin jakelu- ja lajittelutehtäviin sekä myös väliaikaisiin noutopisteisiin. Posti kutsuu joulun ajan työntekijöitään jouluntekijöiksi.

– Lähetysmäärät moninkertaistuvat loppuvuonna ja jouluntekijöiden työpanos on meille todelle tärkeä. Kaikki postilaiset haluavat omalta osaltaan varmistaa, että asiakkaiden jouluvalmistelut sujuvat hyvin ja jouluilo välittyy kaikkialle Suomeen, kertoo Postin tiedotteessa Jarmo Ainasoja.

Sesonkityö vetää etenkin opiskelijoita, sillä työvuoroja on tarjolla tehtävästä riippuen niin aamuun, päivään ja iltaan kuin yöhönkin sekä viikonloppuihin marras-joulukuussa.

Posti lisää automaattien määrää ja perustaa väliaikaisia noutopisteitä eri puolille Suomea.

– Haluamme varmistaa sujuvan pakettiliikenteen ennusteemme mukaan kaikkien aikojen joulusesongissa, Ainasoja hehkuttaa.

Hän lisää, että väliaikaiset noutopisteet sijoitetaan pääsääntöisesti jo muutenkin suosittujen noutopisteiden läheisyyteen.

Työntekijöiden rekrytoinnit ovat osin jo käynnissä ja tehtäviä tulee lisää avoimeksi lokakuun aikana.