Sipoon Sanomat tarjoaa tilaajilleen verokoneen – suurituloisia voi etsiä nimen ja tulojen mukaan

Sipoon Sanomat tarjoaa tilaajilleen veropäivänä 3. marraskuuta verokoneen, josta pääsee tarkastamaan vuoden 2019 suurituloisten listaa. Tietoja voi selata myös maakuntakohtaisesti.

Verokoneessa julkaistaan kaikkien yli 100 000 euroa vuonna 2019 tienanneiden verotulot.

Ilman tilausta verokoneessa voi selata koko Suomen tuhannen kovatuloisimman tietoja.

Verokoneesta voi etsiä suurituloisia nimellä tai tarkastaa eniten tienanneet pääomatulojen, ansiotulojen tai kokonaistulojen mukaan. Lisäksi koneesta näkee veroprosentin, saadut palautukset ja todellisen tulon verojen jälkeen.

Kone on suunniteltu toimimaan kaikilla laitteilla, eli myös kännykällä pääsee tarkastamaan Uudenmaan, Hämeen tai muiden maakuntien suurituloisimpien listan.

Verottaja ei enää luovuta tietoja kuntakohtaisella erottelulla, eli asuinpaikan mukaan koneesta ei voi hakea tietoja.

Verokone ei ole aivan yhtä kattava kuin viime vuonna, sillä verohallinto on hyväksynyt tuhansien suomalaisten pyynnön, ettei heidän verotietojaan luovuteta medialle.

Kaikkien suomalaisten verotiedot ovat yhä julkisia ja myös luovuttamisen kieltäneiden henkilöiden verotiedot ovat nähtävissä verotoimistossa.

Sipoon Sanomat pyrkii täydentämään suurituloisten listaa veropäivänä 3.11. myös niiden henkilöiden tiedoilla, jotka verottajan lähettämistä listoista puuttuvat.

Verokone avautuu 3.11. kello 9 osoitteessa sipoonsanomat.fi/verokone.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut