Sipoo kasvattaa lasten harrastusmahdollisuuksia – "Tarkoituksena järjestä jokaiselle peruskouluikäiselle hyvä ja maksuton harrastus"

Sipoossa käynnistyy ensi vuoden alussa harrastamisen Sipoon malli, jossa tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle peruskouluikäiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Tavoitteena on lisätä näin lasten ja nuorten hyvinvointia.

Nyt malliin haetaan ohjaajiksi henkilöitä, joilla on jokin erikoistaito tai osaaminen ja, jotka ovat halukkaita jakamaan sitä eteenpäin.

– Ohjaaja voi olla juuri koulunsa päättänyt tai eläkeläinen, tai mitä vain siltä väliltä. Tärkeintä on osaaminen ja into sekä jonkinlainen kokemus toiminnasta lasten kanssa, kulttuuri- ja vapaa-aikakoordinaattori Kimmo Sillanmikko kertoo.

Sipoon malliin etsitään sekä perinteisiä että innovatiivisempiakin harrastuksia miltä tahansa alalta ja ohjaajille maksetaan palkkio. Toiminnan on tarkoitus olla ensisijaisesti viikoittaista kevätlukukauden 2021 aikana ja se tapahtuu iltapäivisin kello 13–16 välisenä aikana. Suositeltu harrastuskerran kesto on yksi tunti. Kaikilta lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä tarkistetaan rikosrekisteriote.

Tiedustelut ja tarjoukset: Maria Sundman, maria.sundman@sipoo.fi, +358401914527

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut