Keski-Uudellamaalla on toistaiseksi säästytty laajemmilta sähkökatkoilta – Keravan Energia varautui myrskyyn lisäämällä miehitystä

Kuvituskuva. arkisto/Sauvo Jylhä

Anne Koski

Keravan Energian alueella oli hieman ennen aamukahdeksaa yhteensä 468 asiakasta ilman sähköä. Kaikki sähköttömät asiakkaat olivat Sipoossa.

Keravan Energia kertoi Facebook-sivuillaan tiistaina, että se varautuu loppuviikolle ennustettuihin koviin tuuliin ja mahdollisiin myrskytuulen aiheuttamiin sähkökatkoihin lisäämällä miehitystä.

Carunan vikakartta taas kertoo, että kahdeksalta Keski-Uudellamaalla ei ollut sähkökatkoja. Tuusulan Nummensyrjänkujan asukas kuitenkin kertoo Keski-Uusimaalle, että sähköt ovat poikki. Carunan asiakkaalle lähettämässä viestissä kerrotaan, että vikaa selvitetään parhaillaan.

Carunan häiriökartan mukaan koko Suomen alueella sähkökatkoja on yhteensä 2018, ja näistä suurin osa on Länsi-Uudenmaan alueella.

Otitko hienon kuvan myrskystä? Lähetä kuva toimitukselle osoitteeseen toimitus.keskiuusimaa@media.fi tai tällä lomakkeella.

Kauhajoella mitattu lähes 24 metriä sekunnissa puhaltava puuska, sähköt poikki tuhansilta talouksilta – Liisa-myrsky riehuu nyt etelässä ja voimistuu päivän aikana maan länsi- ja keskiosissa

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut