Kulunut viikko toi Sipooseen seitsemän uutta koronatartuntaa – marraskuussa todettu jo lähes 30 tapausta

Koko Suomessa oli maanantaina 23. marraskuuta todettu yhteensä 21 936 varmistunutta tautitapausta. Kuvituskuva. Sami Kuusivirta

Ulla Yliherne

Sipoossa on viimeisen seitsemän päivän aikana todettu seitsemän uutta koronavirustartuntaa. Maanantaina 23. marraskuuta Sipoossa oli todettu kaiken kaikkiaan 133 laboratoriotestein vahvistettua tartuntatapausta. Luku on yhteenlaskettu määrä koko pandemia-ajalta.

Uusia tartuntoja on todettu marraskuussa huomattavasti tiuhempaan tahtiin kuin lokakuussa. Lokakuun aikana Sipoossa raportoitiin yhteensä 16 uutta tartuntaa.

Marraskuussa uusia tautitapauksia oli maanantaihin 23. päivä mennessä todettu jo 28.

Sipoon kunta ilmoitti ottavansa käyttöön useita uusia rajoituksia ja suosituksia koronaviruksen estämiseksi. Uudet rajoitukset ja suositukset astuivat voimaan tänään maanantaina 23. marraskuuta.

Muun muassa kunnan järjestämä ja kunnan sisätiloissa järjestettävä aikuisten ryhmäharrastustoiminta on keskeytetty kolmeksi viikoksi.

Sipoo myös laajensi antamaansa kasvomaskisuositusta koskemaan myös yläkoulujen oppilaita. Aiemmin annettu kasvomaskisuositus toisen asteen oppilaitoksen opiskelijoille pysyy edelleen voimassa.

Voit lukea koko listan uusista suosituksista ja rajoituksista täältä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut