Talma Ski oli jälleen ensimmäinen – Hiihtokeskus ehti jo avata rinteensä Sipoossa

Hyppyrinne sekä Werner-parkki jäivät viittä vaille valmiiksi, kun lumetus loppui. Ne on kuitenkin tarkoitus saada käyttöön, kun lumetusta jatketaan joulun jälkeen ilmojen jälleen kylmetessä. Jussi Ovaskainen

Laskettelukeskus Talma Ski Sipoossa sai kunnian olla ensimmäinen Etelä-Suomen keskus, joka avasi rinteensä tänä kautena.

Sunnuntaina 22. marraskuuta avattiin keskuksen harjoittelurinteeseen rinteen puolikas, jossa lunta oli riittävästi. Rinteeseen on rakennettu pienimuotoinen streetti, jossa voi harjoitella liukua erilaisten esineiden päällä.

Keskus ehti pitää rinnettä auki kaksi päivää, kunnes rinne oli pakko sulkea lumitilanteen takia.

Jo avauspäivä veti rinteeseen hyvän määrän väkeä kokeilemaan omia taitojaan. Keskuksessa on mattohissi, joka ei tarvitse lunta tuodakseen laskijat ylös. Siksi jonoissa oli myös helppo pitää turvaväliä.

Nyt rinne odottelee kylmempiä ilmoja, jotta rinteeseen saataisiin lisää tykkilunta. Sipoolainen rinnekeskus on virittänyt lumitykit täyteen valmiuteen ja lunta saadaan tykitettyä lisää melko nopeastikin, jos vain ilmat kylmenevät.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut