Maalaisjoulua vietetään sunnuntaina Hevonpellon tilalla Linnanpellossa –  "Pihapiirissä voi tavata Korvatunturin väkeä"

Maalaisjoulua vietetään jouluisissa tunnelmissa sunnuntaina Linnanpellossa. Kananlento

Eläinaiheisia tuotteita myyvä Kananlento järjestää kotimaisemissaan maalaisjoulun avauksen sunnuntaina 29.11. Linnanpellossa Sipoossa.

Tapahtuma alkaa kello 11 ja jatkuu kello 16 saakka osoitteessa Trankärrintie 19.

Maalaisjoulu järjestetään maalaistalon pihapiirissä eli tilaisuus toteutuu pääosin ulkoilmassa. Tapahtumapaikka, Hevonpellon tila, on tunnettu Kananlento-putiikista ja aaseistaan Mollystä ja Uffesta.

– Tilan pihapiirissä voi tavata Korvatunturin väkeä sekä kuvauttaa itsensä aasina, yrittäjä Sari Rauvanto-Eriksson kertoo.

Lapsille löytyy täksi vuodeksi uudistettu tonttupolku.

Polun kiertäneet lapset saavat pienen herkkupussin.

Paikalla on myös postilaatikko, jonne voi jättää joulupukille tarkoitetut kirjeet.

– Tämä on erityisen hyvä, jos ei ihan lähikontaktiin pukin kanssa uskalla, Sari Rauvanto-Eriksson ennakoi.

Korona-ajan rajoitukset ja vaatimukset otetaan eri tavoin ja hyvin huomioon, hän painottaa.

– Tiloja on laajennettu ja kulkureittiä avarrettu. Maalaisjoulun avajaisissa kassa siirtyy pihalla olevaan kioskivaunuun, jottei putiikkiin sisälle synny kassalle jonoa.

– Luonnollisesti tilaisuuden järjestävät odottavat vain terveiden henkilöiden saapuvan paikalle. Tarjolla on käsidesiä sekä maskeja.

Maalaisjouluun kuuluu myyjäiset ja kahvila. Kananlento on ottanut tapahtumaan mukaan myös muita yrittäjiä, jotka tuovat oman panoksensa maalaisjoulun tarjontaan.

– Tilaisuuden mahdollistavat vapaaehtoiset, jotka huolehtivat Pop up -kahvilasta ja liikenteenohjauksesta sekä monesta muusta tärkeästä asiasta, Rauvanto-Eriksson kiittää.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut