Sipoon vuoden yrittäjänä palkittu tilitoimisto on siirtynyt isältä pojalle – "Osa asiakkaista muistelee vieläkin isääni lämmöllä"

Elinkeino: Sipoon Yrittäjät palkitsivat tilitoimisto Lundströmin Vuoden yrittäjänä.

Sipoon Yrittäjät valitsi Tilitoimisto Lundströmin vuoden yrittäjäksi. Tilitoimiston yrittäjät sanovat palkinnon olevan sen työntekijöidensä ansiota. Tilitoimisto Lundström Oy

Jouni Lampinen

Sipoon vuoden yrittäjä -palkinnon saanut Tilitoimisto Lundström Oy on toiminut Sipoon Nikkilässä vuodesta 1974 lähtien. Tilitoimisto on pitänyt hyvää huolta asiakkaidensa kirjanpitoon, verotukseen ja esimerkiksi palkanlaskentaan liittyvistä asioista.

Palkinnon myönsi Sipoon Yrittäjät.

Kun kirjanpitoasiat ovat kunnossa, yrittäjä voi keskittyä rauhassa olennaiseen. Tyytyväiset asiakkaat ovatkin olleet Lundström Oy:lle monin tavoin tärkeitä.

– Asiakkaat ovat meidän paras markkinointikanava. Meille tulee yhteydenottoja ihan sen perusteella, mitä esimerkiksi heidän tuttavansa on suositellut. Parasta markkinointia on, kun hoidamme hyvin nykyisten asiakkaiden tarpeita, Christian Lundström sanoo.

– Joustava, laadukas ja henkilökohtainen palvelu on tavaramerkkimme.

Christianin isä – jo edesmennyt – Alf Lundström perusti tilitoimiston. Christian Lundström muistaa jo yhtiön alkuvuosilta, kun hänen pankinjohtajanakin tunnettu isänsä teki kirjanpitotöitä työpöydällään kotona.

– Vielä tänäkin päivänä on asiakkaita, jotka antavat lämminhenkistä palautetta, miten isäni aikana heidät otettiin vastaan ja elettiin yrittäjien kanssa niin myötä- kuin vastoinkäymisissäkin.

Myös Christianin äiti Brita Lundström on vaikuttanut vahvasti yhtiön menestykseen.

Christian Lundström liittyi yhtiön toimintaan mukaan vuonna 1992 oltuaan sitä ennen muissa töissä. Vuodesta 2017 lähtien Marina Nyberg on ollut yhtiön osakas ja hän on ollut yhtiökumppanina tärkeä osa tilitoimiston viime vuosien kasvua, Christian Lundström kiittää.

– Emme ennen Marinaa otettu vuosiin uusia asiakkaita eikä palkattu uusia työntekijöitä, Lundström muistelee.

Uudet asiakkaat ja työntekijät olisivat samalla lisänneet Lundströmin työmäärää, mutta nyt kasvu on toteutunut hyvässä tasapainossa.

– Marinan aloitteesta ja vaatimuksesta perustimme toisen toimistomme tämän vuoden tammikuussa Porvoon Hornhattulaan.

– Nyt haemme kasvavaan toimintaamme uutta työntekijää, kaksikielistä kirjanpitäjää, Marina Nyberg jatkaa.

Tilitoimisto Lundströmillä on ennen uuden työntekijän palkkaamista riveissään seitsemän työntekijää ja harjoittelija. Osaava ja työlleen omistautunut henkilökunta onkin yhtiön tärkein voimavara, yrittäjät kiittävät.

Tilitoimisto Lundström panostaa jatkossakin antoisaan yritystoimintaan.

– Meillä on edelleen paljon mahdollisuuksia kehittää tätä toimintaa. Tämä on ollut jo nyt mielettömän upea matka ja meillä on ollut todella hauskaa, Marina Nyberg kiittää.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut