Nikkilän sote-talon kahvilatoiminta kiinnostaa yrittäjiä – Sipoon kunta ilmoittaa samalla tavoiteajan kahvilatoiminnan aloittamiselle

Nikkilän sote-talon kahvilaan etsitään uutta yrittäjää yllättävienkin käänteiden jälkeen. Arkisto/Ulla Yliherne

Sipoon kunta tiedottaa, että koronaviruspandemia vaikeuttaa sen toimitilojen vuokraamista yrittäjille ja yrityksille.

Tästä huolimatta Sipoon kunta ilmoittaa, että Nikkilän sote-talon kahvilan yrittäjän uudessa etsinnässä on riittänyt kiinnostusta.

Sipoo tiedottaa, että Nikkilän sosiaali- ja terveysaseman kahvilan uusitussa haussa kunta sai neljä erittäin lupaavaa hakemusta yrittäjiltä.

– Tavoitteena onkin saada kahvila takaisin toimintaan kevään 2021 aikana uuden yrittäjän voimin, kunta ilmoitti torstaina 26.11. jakamallaan tiedotteella.

Sipoon kunnan elinkeinopäällikkö Elina Duréault kertoo, että tässä pandemiatilanteessa on erittäin vaikeaa harjoittaa kahvila- ja ravintola-alalla kannattavaa liiketoimintaa.

Toimitiloja on vapautunut uudelleen vuokrattavaksi tavallista enemmän. Sipoon kunta pyrkii löytämään vapautuneisiin toimitiloihin kuntalaisille palveluja tarjoavia yrityksiä kunnan vuokrauskäytäntöjen mukaisesti.

Sipoon kunta omistaa noin sata kiinteistöä, joissa lähtökohtaisesti toimii kunnan omia palveluita ja toimintoja kuten kouluja, päiväkoteja ja kirjastoja.

Lisäksi kunnalla on kiinteistöissään toimitiloja, joita vuokrataan ulkopuolisille toimijoille. Tiloja tarjotaan aiemmin hakeneille yrittäjille, jotka eivät ole vielä löytäneet sopivaa tilaa, ja julkisen haun kautta myös uusille hakijoille.

Vapaista toimitiloista ilmoitetaan kunnan verkkosivuilla.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut