Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nyt loppui taiteen tuijottelu – museot laittavat ovet säppiin – myös tietyt Finnkinon leffateatterit kiinni

Kansallisgalleria sulkee Ateneumin, Kiasman ja Sinebrychoffin taidemuseot koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Kyseiset taidemuseot ovat suljettuina yleisöltä 30. marraskuuta alkaen. Taidemuseot ovat kiinni 20. joulukuuta asti. Museot toivottavat taiteen ystävät tervetulleiksi takaisin museoihin niin pian kuin se on jälleen mahdollista.

Uusimpien viranomaismääräysten vuoksi myös Finnkino lopettaa elokuvanäytökset pääkaupunkiseudulla sijaitsevissa teattereissa (Tennispalatsi, Kinopalatsi, Itis, Maxim, Omena, Sello ja Flamingo) 30. marraskuuta–18. joulukuuta. Lahden Kuvapalatsissa rajoitus on voimassa 30. marraskuuta–14. joulukuuta. Teattereiden myymälät palvelevat asiakkaita toistaiseksi rajoitetuin aukioloajoin. Elokuvateatterit muilla paikkakunnilla jatkavat toimintaansa paikallisten viranomaismääräysten ja Finnkinon Turvallisesti yhdessä -toimenpiteiden mukaisesti.

– Olemme valmiita avaamaan teatterit heti kun se vain suinkin on mahdollista. Toivomme, että näillä rajoitustoimenpiteillä on riittävä vaikutus, jotta saisimme nyt suljettavat teatterit avattua uudestaan jouluksi, kertoo Finnkinon kaupallinen johtaja Hannele Wolf-Mannila tiedotteessa.

Kaikkien 30. marraskuuta–31. joulukuuta umpeutuvien sarjalippujen voimassaoloaikaa jatketaan 31. tammikuuta 2021 asti. Muutos toteutetaan automaattisesti eikä vaadi Finnkinon asiakkailta toimenpiteitä.