Sipoossa todettiin marraskuussa yli 40 koronatartuntaa

Sipoossa oli marraskuun loppuun mennessä todettu yhteensä 148 koronatartuntaa. Luku on yhteenlaskettu määrä koko pandemia-ajalta. Kuvituskuva. Marko Kauko

Ulla Yliherne

Päättyneen marraskuun aikana Sipoossa todettiin yhteensä 43 koronavirustartuntaa.

Määrä on 27 tartuntaa enemmän kuin lokakuussa, jonka aikana Sipoossa kirjattiin 16 uutta tartuntaa.

Maanantaihin 30. marraskuuta mennessä Sipoossa oli todettu kaiken kaikkiaan 148 laboratoriotestein vahvistettua koronavitustartuntaa. Luku on yhteenlaskettu määrä koko pandemia-ajalta.

Sipoon kunta tiedotti viime perjantaina ottavansa jälleen käyttöön entistä tiukempia rajoituksia taudin leviämisen ehkäisemiseksi.

Esimerkiksi molemmat Sipoon lukiot sekä ammatillinen toisen asteen koulutus on siirtynyt tiistaista 1. joulukuuta alkaen etäopetukseen, joka jatkuu joululomaan saakka.

Myös Sipoon opisto siirtyy etäopetukseen mahdollisuuksien mukaan. Ne kurssit, joita ei voida järjestää etänä, keskeytetään.

Kunta on sulkenut myös suurimman osan julkisista tiloistaan 18. joulukuuta saakka. Tällaisia tiloja ovat esimerkiksi Monitoimihalli sekä koulujen liikuntasalit. Myös kaikkien kunnan järjestämien aikuisten ryhmäharrastukset on keskeytetty.

Kirjastojen tiloja ei suljeta kokonaan, mutta niissä saa ainoastaan käydä asioimassa ja noutamassa ennakkoon varattua aineistoa.

Sipoossa perutaan myös kaikki kunnan järjestämät yleisötilaisuudet 18. joulukuuta saakka.

Kunta myös suosittelee, ettei yksityistilaisuuksia järjestettäisi. Suositus koskee myös perhetapahtumia.

Tarkemman listan kaikista uusista Sipoon kunnan rajoituksista ja suosituksista löydät täältä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut