Nikkilän R-kioski on pelkkä haave – sopivaa kauppapaikkaa ei ole

R-kioskin toimitusjohtaja Teemu Rissanen, aluemyyntipäällikkö Kari Kilponen ja Söderkullan R-kioskin kauppias Merja Ojanen luottavat sinivalkoiseen. Jouni Lampinen

Jouni Lampinen

Söderkullan R-kioskilla vieraillut toimitusjohtaja Teemu Rissanen kertoo, että kioskia ei ole tulossa Nikkilään.

Valtakunnallisesti 480 myymälästään ja kauppiasvetoisuudestaan tunnetun kioskiketjun toimitusjohtaja oli iloinen siitä, miten nykyaikaiselta upealta Söderkullan R-kioski näytti. Samaan aikaan hänen oli myönnettävä, että Nikkilään ei ole tiedossa vastaavaa.

R-kioskin ovet sulkeutuivat marraskuussa 2016 Nikkilässä.

Kioski sijaitsi rakennuksessa, joka purettiin uuden tieltä Isolla Kylätiellä. R-kioskille sopivia tiloja ei ole löytynyt Nikkilästä, vaikka yritystä on ollut, Rissanen vakuuttaa.

– Meitä kovasti harmittaa, kun jouduimme lähtemään rakennuksen purkamisen tieltä. Meillä on edelleen ovet auki sille, että jos jokin sopiva kauppapaikka löytyisi Nikkilästä. Siihen on löydyttävä myös parkkipaikkoja, jos ihmiset haluavat piipahtaa autolla siinä.

Rissanen tietää Nikkilän hyvän potentiaalin kioskiketjunkin kannalta, jos päästään toimimaan R-kioskin ja asiakkaiden kannalta parhaalla paikalla ja sopivissa puitteissa.

Nikkilä ei poikkea tässä suhteessa muista vastaavista kyläkeskuksista. R-kioskin kannalta Nikkilään on kohdistunut sellaisia kehittymissuunnitelmia, jotka toteutuessaan voisivat mahdollistaa toisen R-kioskin palaamisen Sipooseen.

Mutta nyt tällä hetkellä ei ole mitään tarkempaa tiedossa, toimitusjohtaja pahoittelee.

Ketjun aluemyyntipäällikkö Kari Kilponen oli mukana vierailemassa viime viikon keskiviikkona Söderkullan R-kioskissa.

Hän on ollut ja on edelleen tarkasti kuulolla, jos jokin asia nytkähtäisi eteenpäin R-kioskin saamiseksi takaisin Nikkilään.

Samaan aikaan he iloitsivat siitä, että Söderkullan R-kioski on tuoreen kauppiaansa Merja Ojasen johdolla palvellut vahvalla laadulla kuntalaisia Etelä-Sipoossa.

Rissanen myös muistutti, että paikallisuus otetaan tarkasti huomioon jokaisessa R-kioskissa. Kauppias ja R-kioskin työntekijät keräävät jatkuvasti tietoa, miten voi parhaiten palvella juuri paikallisesti.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut