Iiro Rantala ja Lotta Kuusisto virittelevät joulutunnelmaan ilmaisessa virtuaalikonsertissa – Sipoon uudenvuoden ilotulitus jää väliin

Sipoon kunta tarjoaa asukkaille joululahjaksi Iiro Rantalan ja Lotta Kuusiston esityksen. Se on nähtävillä kunnan Youtube-kanavalla jouluaatosta uudenvuoden päivään. Agata Anttonen

Vaikka perinteisiin joulukonsertteihin ei tänä vuonna pääse, joulutunnelmaan voi virittäytyä kuuntelemalla konserttitallennetta virtuaalisesti Sipoon kunta julkaisee jouluaattona kunnan Youtube-kanavalla taiteilijapariskunta Iiro Rantalan ja Lotta Kuusiston esityksen.

Vajaan tunnin mittaisessa esityksessä on luvassa musiikkia ja tekstejä Eeva Kilveltä, Timo Parvelalta, Tommy Tabermannilta, Kari Hotakaiselta sekä Claes Anderssonilta. Musiikkina kuullaan Iiro Rantalan sävellyksiä, sekä J. S. Bachin, W. A. Mozartin, Egberto Gismontin, Leonard Bernsteinin sekä Jimmy van Heusenin klassikoita.

Sipoon Artborgissa taltioitu esitys on katsottavissa maksutta kunnan Youtube-kanavalla jouluaatosta uudenvuoden päivään.

Esitys korvaa samalla koronavirustilanteen vuoksi peruttavan uudenvuoden ilotulituksen.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut