Yli 250 sipoolaista lomautettuna marraskuussa – työttömien määrä pysyi ennallaan

Marraskuu ei tuonut muutosta Sipoon työttömien työnhakijoiden määrään. Sipoossa oli sekä lokakuussa että marraskuussa työttömänä yhteensä 1 058 henkilöä.

Heistä lomautettuna oli 252 henkilöä. Näin ollen Sipoon työttömyysprosentti pysytteli nipin napin kymmenen prosentin alapuolella ollen 9,9.

Uudenmaan synkin tilanne oli kuluvan vuoden marraskuussa Loviisassa, jossa työttömyysprosentti nousi 15,6. Seuraavaksi heikoin tilanne on Vantaalla (13,9) ja Myrskylässä (13,6).

Itäisen Uudenmaan kunnista alhaisin työttömyysprosentti 8,8 oli Pornaisissa. Uudellamaalla tilanne on parempi vain Siuntiossa (7,9) ja Mäntsälässä (8,1).

Sipoon työttömyystilanne on selvästi heikompi kuin samaan aikaan vuosi sitten, jolloin marraskuussa työttömänä oli 580 sipoolaista.

Pitkäaikaistyöttömien määrä kasvoi Sipoossa tämän vuoden marraskuussa. Heitä oli kuun lopussa yhteensä 310. Työttömistä työnhakijoista enemmistö on miehiä.

Yli 50-vuotiaita työttömiä oli yhteensä 457 ja alle 25-vuotiaita 118.

Avoimia työpaikkoja Sipoossa oli 96. Määrä on kasvanut kymmenellä paikalla lokakuusta.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut