Kuka on seuraava Vuoden sipoolainen? Tässä ovat uudet ehdokkaat – äänestä suosikkiasi

Äänestys: Titteliä tavoittelee tällä kertaa yhdeksän ehdokasta.

Kuka heistä ansaitsee saada Vuoden sipoolainen -tittelit? Nyt voit äänestää omaa suosikkiasi.

Ulla Yliherne

On jälleen aika selvittää kuka, ketkä tai mikä on Vuoden sipoolainen -tittelin arvoinen ja liittyy näin edeltäjiensä Eero Lehvosen ja Sebastian Freudenthalin seuraan.

Raati on valinnut mukaan yhdeksän vahvaa ehdokasta. Ehdokasasettelussa on otettu huomioon myös Sipoon Sanomien lukijoilta tulleet vinkit.

Mikäli omaa suosikkia ei tästä huolimatta löydy, voit äänestää niin sanottua ”mustaa hevosta” ja itse ehdottaa kenelle titteli kuuluisi.

Vuoden sipoolaisen tulee olla henkilö, yhdistys, yritys, seura tai jokin muu taho, joka on tehnyt Sipoota tai sipoolaisuutta myönteisellä tavalla tunnetuksi.

Voittaja valitaan yleisöäänestyksen perusteella nyt kolmatta kertaa. Viime kerralla kilpailussa annettiin yhteensä yli 1 500 ääntä.

– Vaikka kyseessä on on leikkimielinen kisa, johon suhtaudutaan pilke silmäkulmassa, sillä on mielestäni myös syvempi merkitys. Kisan tarkoituksena on antaa tunnustusta sellaisille henkilöille ja tahoille, jotka ovat omalla toiminnallaan tehneet yhteisestä ympäristöstämme hieman paremman, Sipoon Sanomien päätoimittaja Ulla Yliherne toteaa.

Viime kerralla kilpailussa annettiin yhteensä yli 1 500 ääntä.

Ehdokkaat Vuoden sipoolainen 2020 -äänestyksessä ovat:

Noora Karma. Sipooseen kotiutunut mentalisti avasi oman esittävien taiteiden koulun Söderkullaan. Nikkilän historiaa hän on tuonut tunnetuksi yhdessä Sipoon Teatterin kanssa toteutetussa esityksessä.

Martin Andersson. Tutkinut ja kirjoittanut useita kirjoja Sipoon historiasta. Tuorein teos käsitteli Nikkilän sairaalan historiaa.

Helmi ja Tani Gutaj. Nikkilässä sijaitsevan Sapori D ’Italian lämminhenkinen ravintoloitsijapariskunta. Elävät suurella sydämellä kaikille asiakkailleen.

Lilla Villan. Kulttuurikeskus on tuottanut niin teatteri-, musiikki kuin näyttelyelämyksiä sipoolaisille jo kymmenen vuoden ajan. Juhlavuottaan viettänyt kulttuuritalo panostaa erityisesti lapsiin ja nuoriin.

Risto, Ripa, Vuorimies. Valokuvaaja ja radiopersoona, joka tunnetaan myös nimellä Papá Montero. Kuvannut levynkansia niin Hurriganesille, Dave Lindholmille, Rauli Badding Somerjoelle kuin Mikko Alatalolle.

Virkborg. Sipoolaisista käsityönystävistä koottu ryhmä ilahduttaa säännöllisesti hyväntekeväisyystempauksillaan. Ryhmä on kutonut ja lahjoittanut niin varavillasukkia jokaiseen sipoolaiseen päiväkotiin kuin koristellut pupuympyrän virkatuilla kukilla.

Päivi Rastas. Cafe Pikkurastaan puuhakas emäntä. Muuttanut vanhan puutalon etelä-sipoolaisten olohuoneeksi, jossa voi kahvikupin ääressä nauttia myös vaihtuvista taidenäyttelyistä.

Ziggy Huldén. Monelle sipoolaiselle tuttu, aina hyvällä tuulella oleva linja-autonkuljettaja. Tiedottaa aktiivisesti somessa Sipoon bussilinjoista, koska haluaa auttaa asiakkaitaan.

Hanna Kareinen. Koronan aiheuttamasta poikkeusvuodesta huolimatta sipoolaisuimari on napannut tänä vuonna muun muassa kaksi SM-viestimitalia. Edustaa Suomen vanhinta uimaseuraa Helsingfors Simsällskapia.

Näin äänestät

Äänestä suosikkiasi täyttämällä Sipoon Sanomien verkkosivuilta löytyvä äänestyslomake.

Ehdolla on yhdeksän raadin valitsemaa ehdokasta. Tämän lisäksi voit äänestää listan ulkopuolelta niin sanottua mustaa hevosta, eli omaa ehdokastasi.

Viimeinen äänestyspäivä on sunnuntai 7. helmikuuta.

Vuoden sipoolainen -äänestyksen voittaja julistetaan 11. helmikuuta.

Vuoden sipoolaisen tulee olla henkilö, yhdistys, yritys, seura tai jokin muu taho, joka on tehnyt Sipoota tai sipoolaisuutta myönteisellä tavalla tunnetuksi.

Tittelin ovat aikaisemmin voittaneet Sipoon Wolfin monitoimimiehenä tunnettu Eero Lehvonen sekä ÅIF:n miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Sebastian Freudenthal.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut