Sipoon Vihreät nimesi ensimmäiset kuntavaaliehdokkaansa

Vihreiden nykyinen valtuustoryhmä lähtee uudelleen ehdolle

Sipoon Vihreät on nimennyt ensimmäiset 11 ehdokasta kevään kuntavaaleihin, kertoo yhdistys tiedotteessaan.

Vihreiden nykyinen valtuustoryhmä lähtee uudelleen ehdolle. He ovat Lilli Kahri, Riitta-Kaisa Kosonen, Harri Lehtonen, Marketta Mattila ja Sini-Pilvi Saarnio.

Lisäksi ehdokkaiksi ovat tähän mennessä lupautuneet Matti Hyhkö, Maarit Kivimäki, Tiina-Maria Levamo, Anna-Karoliina Mattila, Anders Selén ja Juuso Tuulinen.

– Lisää vääntövoimaa ollaan nyt aktiivisesti hakemassa mahdollisimman laajalla listalla. Työ laadukkaiden palvelujen, ympäristön ja luontoarvojen puolesta jatkuu , Sipoon Vihreiden puheenjohtaja Harri Lehtonen sanoo tiedotteessa.

Hän kertoo, että lisää ehdokkaiden nimiä julkaistaan helmikuussa. Lehtonen jatkaa Sipoon Vihreiden paikallisyhdistyksen puheenjohtajana ja varapuheenjohtajaksi on valittu Sini-Pilvi Saarnio.

–Haluamme luoda Sipooseen nykyistä läpinäkyvämpää päätöksentekokulttuuria, jossa arvioidaan johdonmukaisesti päätösten vaikutuksia kaikkiin kuntalaisiin, he toteavat tiedotteessa.

– Varoittavia esimerkkejä on liikaa, kuten tapa, jolla kielikylpyopetusta on haluttu aloittaa Söderkullassa nopeutetusti pedagogiikasta juuri välittämättä sekä maankäyttösopimuksiin liittyvät epäselvyydet. Olemmekin tuoreeltaan muun muassa joutuneet pyytämään hallinto-oikeutta tutkimaan Nevas Gårdin lomakylähankkeen asiakirjojen salaamista, täsmentää Sini-Pilvi Saarnio tiedotteessa.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut