Nyt malttia liikenteeseen – Itä-Uudenmaan poliisilaitos muistuttaa: Näkyvyys on huono ja pahenee koko ajan

Ilmatieteen laitos on varoittanut sekä huonosta liikennesäästä että jalankulkusäästä. Kuva on otettu torstaina Järvenpäästä. Sauvo Jylhä

Liikenteeseen lähtemistä kannattaa tänään välttää, mikäli se on mahdollista. Ilmatieteen laitos on varoittanut, että ajokeli muuttuu Uudenmaan alueella erittäin huonoksi keskipäivästä alkaen lumipyryn ja pöllyävän lumen vuoksi. Liikenteessä on mahdollisesti suuria häiriöitä ja onnettomuusriski on huomattava.

Myös jalkakäytävät ovat iltapäivällä ja illalla erittäin liukkaita, koska niillä oleva lumi tamppautuu liukkaaksi. Liukastumisriski on siis huomattava.

Itä-Uudenmaan poliisilaitos twiittasi tänään iltapäivällä, että ajokeli ja näkyvyys liikenteessä on erittäin huono ja pahenee koko ajan runsaan lumentulon takia.

Lisäksi Itä-Uudenmaan poliisilaitos muistuttaa noudattamaan erityistä varovaisuutta tien päällä ja pitämään turvavälit riittävinä edellä ajavaan.

Uloajo Hirvihaaratiellä – matka jatkui penkasta pois pääsyn jälkeen

Ulosajosta selvittiin säikähdyksellä – paloauto hinasi takaisin tielle

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut