Demareiden ensimmäisellä ehdokaslistalla on 10 nimeä – Rainer Boman jää pois

Kjell Grönqvist ja Tapio Virtanen ovat pitkän linjan sipoolaisdemareita. Molemmat asettuvat ehdolle myös kevään kuntavaaleissa. Arkistokuva. Crista Lassfolk-Feodoroff

Crista Lassfolk-Feodoroff

SDP:n paikallisyhdistys on julkistanut ensimmäisen ehdokaslistansa kevään kuntavaaleihin. Puolueen nykyisistä viidestä valtuutetusta uudelleen ehdolle asettuvat Eva Kuntsi, Hannele Rauha, Juha Huotari ja paikallisyhdistyksen puheenjohtajanakin vaikuttava Tapio Virtanen.

Demareiden nykyisen valtuustoryhmän Rainer Boman on ilmoittanut, ettei hän enää lähde ehdokkaaksi. Boman on istunut kaksi valtuustokautta teknisen valiokunnan puheenjohtajana.

Puolueen kuusi muuta ehdokasta ovat: Aslak Haarahiltunen, Kjell Grönqvist, Mari Nikkanen, Pauliina Räike, Jyrki Taskinen ja Teija Virtanen. Heistä Nikkanen, Räike ja Taskinen ovat nyt ehdolla ensimmäisen kerran Sipoon kunnanvaltuustoon.

Paikallisyhdistystä luotsaava, kolmannen kauden kunnanvaltuutettu Tapio Virtanen sanoo puolueen tavoittelevan yhtä lisäpaikkaa eli yhteensä kuutta valtuutettua. Ehdokkaitakin on luvassa lisää.

– Tavoitteena on saada listalle vähintään 15 hyvää ehdokasta ja tehdä rehti ja reilu kampanja. Toivomme myös kaikkien kiinnostuneiden olevan meihin lähiviikkoina rohkeasti yhteydessä. Meidän ryhmässä saa jokainen varmuudella äänensä kuuluviin.

Juttua muokattu 29.1. Korjattu Aslak Haarahiltusen sukunimi.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut