130 työntekijää saa lähteä – Kesko lopettaa kolme kenkäkauppaketjuaan

Kesko lopettaa kolme kenkäkauppaketjuaan. Jatkossa Kesko keskittyy vapaa-ajankaupassaan urheilukauppaan Intersport ja Budget Sport -ketjuillaan.

The Athlete’s Foot, Kookenkä ja Kenkäexpertti lopetetaan tämän vuoden aikana. Samalla työt loppuvat noin 130 Keskon työntekijältä, jotka ovat työskennelleet näiden ketjujen myymälöissä, verkkokaupoissa ja yhtiötoiminnoissa.

– Liiketoimintojen lopettaminen tapahtuu ketju- ja myymäläkohtaisesti. Tavoitteena on lakkauttaa The Athlete’s Foot -ketjun liiketoiminta kesän loppuun mennessä ja Kookenkä ja Kenkäexpertti -ketjujen liiketoiminta vuoden loppuun mennessä. Yksittäisten myymälöiden sulkemisaikataulu tarkentuu myöhemmin. Siihen asti kaikki myymälät palvelevat verkkokaupan ohella asiakkaita normaaliin tapaan, sanoo Keskon vapaa-ajan kaupan johtaja Sami Kiiski tiedotteessa.

Keskon vapaa-ajan kaupan kokonaisuuteen kuuluu yhteensä 81 urheilukaupan myymälää, 32 Kookenkä-myymälää, 7 Kenkäexpertti-myymälää ja 9 The Athlete’s Foot -myymälää.

Vapaa-ajan kaupan kokonaisuuden yhteenlaskettu vähittäismyynti on ollut noin 260 miljoonaa euroa.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut