Vuoden sipoolainen -kisassa annettu jo yli 1 500 ääntä – tässä on viiden kärki nyt sekä mustat hevoset

Kuka heistä valitetaan Vuoden sipoolaiseksi? Vai kiilaako kärkeen joku niin sanotuista mustista hevosista?

Ulla Yliherne

Vuoden sipoolainen -kilpailun äänestys käy vilkkaana. Perjantaihin 29. tammikuuta mennessä kilpailussa oli annettu jo yli 1 500 ääntä.

Kaikki raadin nimeämät yhdeksän ehdokasta ovat avanneet pistetilinsä.

Tässä vaiheessa kolme ehdokasta on ottanut selvän eron muihin, mutta seuraavista sijoista käydään tiukkaa kamppailua vain muutaman pisteen eroilla.

Tällä hetkellä viiden kärki on seuraavanlainen.

(Ehdokkaat on kerrottu satunnaisessa järjestyksessä)

Mentalistina ja esittävien taiteiden koulun perustajana tunnettu Noora Karma, hyväntekeväisyystempauksilla sipoolaisia ilahduttanut käsityöläisryhmä Virkborg, Nikkilän italialaisravintolan yrittäjäpariskunta Helmi ja Tani Gutaj, some-tietoiskuistaan tunnettu linja-autonkuljettaja Ziggy Huldén sekä Söderkullan kahvila Pikkurastaan emäntä Päivi Rastas.

Lisäksi kisaan on ilmoitettu mukaan joukko niin sanottuja mustia hevosia eli ehdokkaita varsinaisen ehdokaslistan ulkopuolelta. Tähän mennessä mukaan on ilmoitettu tai ilmoittautunut muun muassa Sipoon Wolfin kasvatti, nykyisin Tapparassa pelaava jääkiekkoilija Sami Moilanen, Sipoossa vaikuttanut, nyt jo edesmennyt pakanahenkinen taiteilija sekä mytologi Ior Bock, Sipoon Sanomien pitkäaikainen toimittaja Crista Lassfolk-Feodoroff, Sipoon Biljardikerhon jäsen sekä perussuomalaisten kuntavaaliehdokas Joona Vainio sekä molemmat sipoolaiset kansanedustajat Heikki Vestman ja Hjallis Harkimo.

Kaikki Vuoden sipoolainen -ehdokkaat sekä äänestyslomake löytyy Sipoon Sanomien verkkosivuilta.

Viimeinen äänestyspäivä on sunnuntai 7. helmikuuta.

Kuten aikaisempinakin vuosina, myös tällä kertaa vuoden sipoolaisen tulee olla henkilö, yhdistys, yritys, seura tai jokin muu taho, joka on tehnyt Sipoota tai sipoolaisuutta myönteisellä tavalla tunnetuksi.

Voittaja valitaan yleisöäänestyksen perusteella.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut