Sipoolaiset kutsutaan keskustelemaan Nikkilän kartanon suunnitelmista

Sipoon kunta kutsuu kuntalaiset webinaariin kuulemaan ja keskustelemaan keskiviikkona 3. helmikuuta kello 17–18.30 Nikkilän kaavarungosta ja kartanon keskuksen asemakaavan luonnoksesta. Webinaarissaan kunta esittelee, miten Nikkilää on tarkoitus kehittää kokonaisuutena ja miltä Nikkilän kartanon keskuksen kaavaluonnos näyttää.

Lisäksi kunta kertoo alueen liikenteestä ja virkistysalueista. Webinaari löytyy osoitteesta www.sipoo.fi/kaavoitus-ja-kehittaminen. Muuta kuntalaistilaisuutta aiheesta ei ole suunnitteilla.

Tilaisuuden aikana kuntalaiset voivat esittää kysymyksiään viestiseinällä, jossa suunnittelijat ovat vastaamassa. Kysymyksiä voi lähettää myös etukäteen 1.2. mennessä osoitteeseen https://new.maptionnaire.com/q/2223wlu3duh4.

Kuntalaiset voivat antaa suunnitelmista kirjallista palautetta 15.2.2021 saakka osoitteeseen Sipoon kunta, Kirjaamo, PL 7, 04131 Sipoo tai kirjaamo@sipoo.fi.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut