Vuoden sipoolaisen viimeiset äänestyspäivät käsillä – mukaan saatu lisää uusia "mustia hevosia"

Äänestys: Vuoden sipoolainen -kisassa on annettu jo lähes 2 000 ääntä.

Vuoden sipoolaiseksi on ehdolla yhdeksän raadin valitsemaa ehdokasta sekä joukko niin sanottuja mustia hevosia varsinaisen listan ulkopuolelta.

Ulla Yliherne

Vuoden sipoolainen -kilpailu lähestyy maalisuoraa ja käsillä on loppukiri. Viimeinen äänestyspäivä on sunnuntai 7. helmikuuta.

Keskiviikkoaamuun mennessä kilpailussa oli annettu lähes 2 000 ääntä.

Kaikki raadin nimeämään yhdeksän ehdokasta ovat kartuttaneet pistetiliään.

Ennen viimeisiä äänestyspäiviä kolme ehdokasta on ottanut selvän eron muihin, mutta seuraavista sijoista käydään tiukkaa kamppailua vain muutaman pisteen eroilla.

Keskiviikkona viiden kärki oli seuraavanlainen.

(Ehdokkaat on kerrottu satunnaisessa järjestyksessä)

Mentalistina ja esittävien taiteiden koulun perustajana tunnettu Noora Karma, Sipoo-aiheisista tietokirjoistaan tunnettu Martin Andersson, Nikkilän italialaisravintolan yrittäjäpariskunta Helmi ja Tani Gutaj, some-tietoiskuistaan tunnettu linja-autonkuljettaja Ziggy Huldén sekä Söderkullan kahvila Pikkurastaan emäntä Päivi Rastas.

Lisäksi kisaan on ilmoitettu mukaan joukko niin sanottuja mustia hevosia eli ehdokkaita varsinaisen ehdokaslistan ulkopuolelta.

Tähän mennessä mukaan on ilmoitettu tai ilmoittautunut muun muassa Sipoon Wolfin kasvatti, nykyisin Tapparassa pelaava jääkiekkoilija Sami Moilanen, Sipoossa vaikuttanut, nyt jo edesmennyt pakanahenkinen taiteilija sekä mytologi Ior Bock, Sipoon Sanomien pitkäaikainen toimittaja Crista Lassfolk-Feodoroff, Sipoon Biljardikerhon sekä perussuomalaisten kuntavaaliehdokas Joona Vainio sekä molemmat sipoolaiset kansanedustajat Heikki Vestman ja Hjallis Harkimo.

Edellä mainittujen lisäksi viimeisellä äänestysviikolla muistien hevosten nimilista täydentyi muun muassa seuraavilla ehdokkailla; leipomo-kahvila N´avettan Johanna Helin, Sipoon kotihoidon väki, Sipoon Autovaraosan Miina Aalto, rippikoulupastorina tunnettu Mirkko von Hintze ja vuoden vapaaehtoiseksi ehdolla ollut söderkullalainen Veronica Eronen.

Kaikki Vuoden sipoolainen -ehdokkaat sekä äänestyslomake löytyy Sipoon Sanomien verkkosivuilta.

Kuten aikaisempinakin vuosina, myös tällä kertaa vuoden sipoolaisen tulee olla henkilö, yhdistys, yritys, seura tai jokin muu taho, joka on tehnyt Sipoota tai sipoolaisuutta myönteisellä tavalla tunnetuksi.

Voittaja valitaan yleisöäänestyksen perusteella.

Kaikki ehdokkaat sekä äänestyslomakkeen löydät klikkaamalla TÄSTÄ.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut