Pääkirjoitus: Sipoossa on paljon arjen sankareita

Vuoden sipoolainen -kisassa annettiin tällä kertaa ennätysmäärä ääniä. Anton Soinne

Iloinen, auttavainen, aina ystävällinen ja toiset huomioonottava. Muun muassa nämä ominaisuudet toistuivat kerta toisensa jälkeen Vuoden sipoolaiseksi valitusta Ziggy Huldénista kirjoitetuissa lukijoiden perusteluissa.

Vaikka Huldénin voitto oli tällä kertaa ylivoimainen, hän ei ole ainut kiitosta niittänyt ehdokas. Lukijoiden ylistyssanat omille ehdokkailleen ovatkin mielestäni yksi tämän kisan suola. Kannusviestejä lukiessa mietin väkisinkin, kuinkakohan moni ehdokkaista on oikeasti tietoinen siitä, miten kauniisti sipoolaiset heistä ajattelevat.

Siksi pyrimmekin tänä vuonna välittämään lukijoiden kirjoittamia perusteluita myös muille kuin voittajalle. Jokainen meistä ansaitsee kuulla, miten arvokasta työtä tekee, kuinka hyvä tyyppi on sekä miksi juuri hän on tärkeä.

Positiivisuusbuustinsa ansiosta Vuoden sipoolainen -äänestys onkin vertaansa vailla. Se nostaa esille niitä henkilöitä ja tahoja, jotka tekevät sipoolaisten arjesta hieman tavallista parempaa. Arjen sankareita löytyy Sipoosta useita.

Ulla Yliherne. Kirjoittaja on Sipoon Sanomien päätoimittaja

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut