Mikä sipoolaisyritys on huomioinut esteettömyyden parhaiten? Kunta järjestää kilpailun

Kunnanjohtaja Mikael Grannas testasi paikallisten yritysten esteettömyyttä vuonna 2017. Sipparin ovi oli raskas avata pyörätuolista käsin. Riitta Ketola

Sipoon kunnan vammaisneuvosto ja Elinkeinoyksikkö jakavat tänä vuonna ensimmäistä kertaa Esteettömyys palvelee kaikkia -tunnustuksen paikalliselle yritykselle. Tunnustus jaetaan yritykselle, joka on ansiokkaasti ottanut huomioon esteettömyys- ja yhdenvertaisuusnäkökulmat toiminnassaan. Hakuaika on 31.3.2021 asti, kunta tiedottaa.

Tunnustusta voivat hakea yritykset, joilla on toimipiste (osoite) Sipoossa, ja jotka ovat ryhtyneet toimenpiteisiin kehittääkseen toimintansa fyysistä ympäristöä tai palveluaan esteettömämmäksi.

Tunnustusta voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella joka sisältää kuvauksen yrityksen esteettömyystoimenpiteistä. Kilpailuun voi myös ilmoittaa esteettömyyttä lisääviä toimenpiteitä tehneen yrityksen.

Hakemukset on lähetettävä 31.3.2021 mennessä Elinkeinoyksikölle postitse: Sipoon kunta, Elinkeinoyksikkö, PL 7, 04131 tai sähköpostitse: kirjaamo@sipoo.fi. Hakemukseen lisätään otsikko ”Esteettömyys palvelee kaikkia -tunnustus”. Lisätietoja kilpailusta ja esteettömyysasioista antaa Vammaispalvelujen esteettömyysasiantuntija Jukka Suhonen, jukka.suhonen@sipoo.fi.

Esteettömyys palvelee kaikkia -tunnustuksen saajalle luovutetaan diplomi. Diplomin lisäksi yritykselle on luvassa palkinto. Valinta tapahtuu kevään 2021 aikana. Tunnustuksen saajan valinnasta vastaa raati, joka koostuu Sipoon kunnan edustajista.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut