Noora Karma laajentaa taidekouluaan ja muuttaa Espanjaan – havittelee yhä myös paikkaa Sipoon valtuustosta

Noora Karma Ulla Yliherne

Ulla Yliherne

Sipoon Hansakseen kotiutunut mentalisti Noora Karma suunnittelee muuttavansa Espanjaan vuodenvaihteessa.

– Aluksi kuitenkin vain kevätkaudeksi. Kirjoilla pysyn edelleen Sipoossa ja pidän kodin myös täällä. Jatkan normaalisti esiintymistä ja keikkailua Suomessa. Toki tämä vaatii hieman lentelyä edestakaisin, hän sanoo.

Karman mukaan muuton taustalla on suunnitelma laajentaa nyt Söderkullassa toimivan Talent Schoolin toimintaa Malagan alueelle.

– Tämä on ollut suunnitelmissani koko ajan, mutta valitettavasti projekti hidastui koronan vuoksi, Karma kertoo.

Hän sanoo Söderkullan esittävien taiteiden koulu jatkavan toimintaa normaalisti. Karma itse toimii edelleen koulun taiteellisena johtajana ja vastaa hallinnollisista tehtävistä.

– Toiminnanjohtaja ja opettajamme takaavat tasokkaan toiminnan ja opetuksen jatkumisen. Koulu on joutunut koronan alla koville ja pyrimme koko ajan etsimään uusia väyliä taataksemme toiminnan jatkuvuuden. Toivottavasti pääsemme pian taas toteuttamaan myös kulttuuritapahtumia sipoolaisille, mentalisti sanoo.

Koulutoiminnan laajentamisen rinnalla Espanjaan muutolla on Karmalle myös henkilökohtainen syy.

– Lapseni ovat puoliksi espanjalaisia. Haluan heidän elävän espanjalaisessa kulttuurissa jonkin aikaa, oppivan kielen sekä tapaavan enemmän myös sukulaisiaan, Karma perustelee.

Noora Karma on asettunut ehdolle myös kevään kunnallisvaaleihin. Hän pyrkii Sipoon valtuustoon seuraavalle nelivuotiskaudelle kokoomuksen ehdokkaana Espanjaan muutosta huolimatta.

– Jos tulen valituksi, valtuuston kokouksiin osallistun livenä, hän sanoo.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut