Sipoon Vihreillä on nyt 18 ehdokasta kevään kuntavaaleihin – puheenjohtaja: "Rohkaisen ehdokkuutta vielä harkitsevia lähtemään reippaasti mukaan"

- Nuorin ehdokkaamme on 18-vuotias ja vanhin 70-vuotias, Sipoon Vihreiden puheenjohtaja Harri Lehtonen kertoo. Arkistokuva. Crista Lassfolk-Feodoroff

Sipoon Vihreät tiedottaa nimenneensä uusia kuntavaaliehdokkaita. He ovat Martti Hildén, Hilla Honkanen, Anu Kaskisuo, Markku Peltola, Tuula Räikkönen, Jenni Sademies ja Maija-Liisa Sahlbom.

– On hienoa, että vihreältä listaltamme löytyy monipuolisesti eri sukupolviin kuuluvia ehdokkaita. Nuorin ehdokkaamme on 18-vuotias ja vanhin 70-vuotias, Sipoon Vihreiden puheenjohtaja Harri Lehtonen iloitsee puolueen tiedotteessa.

– Rohkaisen ehdokkuutta vielä harkitsevia lähtemään reippaasti mukaan. Vaalit ovat paras tapa vaikuttaa kunnan tulevaisuuteen. Hyvästä motivaatiosta ja ryhmähengestä todistaa sekin, että koko nykyinen valtuustoryhmämme on päättänyt lähteä ehdolle.

Sipoon Vihreiden kuntavaaliohjelmassa painotetaan avoimuutta ja läpinäkyvyyttä kaikessa päätöksenteossa.

Kuuden pilarin ohjelmassaan Sipoon Vihreät korostavat vastuuta sekä luonnosta että ihmisistä. Laadukkaan koulutuksen ja reilusti kaikkien ulottuvilla olevien sosiaali- ja terveyspalvelujen ohella Sipoon Vihreät ilmoittaa pyrkivänsä edistämään kestävää elämäntapaa koko kunnassa.

– Tämän pitäisi näkyä sekä pieninä että isoina asioina. Haluamme parantaa julkisen liikenteen toimivuutta koko Sipoon alueella ja päivittää kunnan ilmastotavoitteet kunnianhimoisemmiksi. Samaan aikaan haluamme turvata luonnon monimuotoisuutta kunnan kaavoituksessa ja vaalia lähiluontoamme, Lehtonen luettelee tiedotteessa.

Sipoon Vihreiden aiemmin julkistetut ehdokkaat ovat Matti Hyhkö, Lilli Kahri, Maarit Kivimäki, Riitta-Kaisa Kosonen, Harri Lehtonen, Tiina-Maria Levamo, Anna-Karoliina Mattila, Marketta Mattila, Sini-Pilvi Saarnio, Anders Selén ja Juuso Tuulinen.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut