MTV: Sillalta Hämeenlinnanväylällä suistuneen rekan kuljettaja ollut jo tunteja puristuksissa, tila vakava – Tie poikki vielä ainakin töistäpaluuliikenteen ajan

Minna Harmaala

Hämeenlinnanväylällä sillalta suistuneen rekan kuljettaja on ollut jo tunteja puristuksissa ajoneuvossaan, kertoo MTV. Myös STT kertoo asiasta.

– Sen verran tiedetään, että kuljettajan tila on kyllä vakava. Minun tietoni mukaan edelleen (hän) on kuitenkin hengissä. Tässä vielä jonkin aikaa menee, että saadaan ulos sieltä, kertoi komisario Jarmo Ojala Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta MTV:n noin kello 15.30 julkaistussa jutussa.

Rekka putosi sillalta puoliltapäivin noin 300 metriä Martinlaakson liittymästä ja etelän suuntaan tie on ollut siitä lähtien suljettuna raivaustöiden vuoksi. Poliisi on tiedottanut Twitterissä, että onnettomuudessa on osallisena myös kaksi henkilöautoa.

Noin kello 15.40 poliisi tiedotti, että tehtävä on edelleen kesken ja liikenteelle aiheutuu haittaa vielä ainakin pari tuntia. Poliisi ohjaa liikennettä kiertotietä Martinlaakson ja Kaivokselan välillä.

Henkilövahinkojakin sattunut: Kymmenien autojen ketjukolari katkaisi Turunväylän, kolmostiellä rekka suistui sillalta – Poliisi kehottaa pysymään poissa jäisiltä pääväyliltä

Kuusi liikenneonnettomuutta tunnissa – Pöllyävä lumi häiritsi pääkaupunkiseudun menoliikennettä

Talvi tekee hyytävän paluun: "Pakkasta ei pääse pakoon missään" – Luntakin luvassa lisää

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut