Skogster loikkaa vaaleissa Kokoomukseen – nimeää syyksi RKP:n hallituspolitiikan

Antti Skogster on tunnettu RKP:n kuntapoliitikkona jo vuosikymmenen. Nyt hän vaihtaa puoluetta. Crista Lassfolk-Feodoroff

Tällä hetkellä RKP:n kunnanvaltuutettuna ja sivistysvaliokunnan puheenjohtajana toimiva Antti Skogster vaihtaa puoluetta ja loikkaa Kokoomukseen. Hän on asettunut ehdolle tuleviin kuntavaaleihin.

– RKP on nykyisin valtakunnanpolitiikan tasolla mukana hallituskoalitiossa, joka ajaa sen tapaista talous-, elinkeino- ja veropolitiikkaa, joita minä en voi allekirjoittaa, Skogster perustelee Kokoomuksen lähettämässä lehdistötiedotteessa.

Skogsterin lisäksi myös kuluvaa valtuustokautta edeltäneen kauden RKP:n valtuutettu Anders Backström on ilmoittanut vaihtavansa puoluetta ja asettuvansa ehdolle Kokoomuksen ehdokkaana.

– Liityin Kokoomukseen, koska puolueella on uskottava talouspolitiikka niin kuntatasolla kuin valtakunnallisesti. Kokoomuksessa ymmärretään, että on luotava yhteistä hyvää, jotta sitä riittäisi jaettavaksi. Paikallisella tasolla vahva kehitysmyönteisyys ja suuntautuminen tulevaisuuteen ovat myös tärkeitä ominaisuuksia, Backström perustelee tiedotteessa.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut