Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sipoonlahden Neste saa uudet kauppiaat – "Tämä oli tarjous, josta ei voinut kieltäytyä"

Porvoon moottoritien varressa sijaitseva Sipoonlahden Neste saa uudet yrittäjät huhtikuussa, kun Jukka Nuutinen ja Laura Pircklén aloittavat kauppiaina aprillipäivänä.

Pariskunnalla on pitkä historia K-kauppiaina, sillä he ovat työskennelleet niin Neste-asemilla kuin K-Supermarketeissa 11-vuotta, kerrotaan Keskon tiedotteessa. Ennen kauppiasuraa Jukka Nuutinen on työskennellyt myös kaupan kouluttajan tehtävissä.

Pariskunta oli viettämässä välivuotta yrittäjyydestä kun tarjous uudesta kauppapaikasta tuli vastaan.

– Sipoonlahden Neste K on erittäin tunnettu, sijaitsee todella arvokkaalla paikalla ja upeassa merellisessä ympäristössä. Se oli tarjous, josta kukaan itävantaalainen kauppias ei yksinkertaisesti voi kieltäytyä, he kertovat tiedotteessa.

– Ruokakauppa on meille kohtuullisen tuttua ja tuomme varmasti jo ihan selkäytimessä mukanamme niin pienen kyläkaupan asiakaspalvelua kuin suuremman kaupan malleja ja toimintatapoja. Se tarkoittaa esimerkiksi pien- ja lähituottajien tuotteiden löytämistä valikoimiin, Jukka Nuutinen sanoo.

Ensitöikseen pariskunta aikoo tutustua niin asiakaskuntaan kuin Sipoonlahden aseman henkilökuntaan.

– Lähdemme hoitamaan hommaa niin, että kaiken perustana on ”duuniin on kiva mennä".