Sipoonlahden Neste saa uudet kauppiaat – "Tämä oli tarjous, josta ei voinut kieltäytyä"

Porvoon moottoritien varressa sijaitseva Sipoonlahden Neste saa uudet yrittäjät huhtikuussa, kun Jukka Nuutinen ja Laura Pircklén aloittavat kauppiaina aprillipäivänä.

Pariskunnalla on pitkä historia K-kauppiaina, sillä he ovat työskennelleet niin Neste-asemilla kuin K-Supermarketeissa 11-vuotta, kerrotaan Keskon tiedotteessa. Ennen kauppiasuraa Jukka Nuutinen on työskennellyt myös kaupan kouluttajan tehtävissä.

Pariskunta oli viettämässä välivuotta yrittäjyydestä kun tarjous uudesta kauppapaikasta tuli vastaan.

– Sipoonlahden Neste K on erittäin tunnettu, sijaitsee todella arvokkaalla paikalla ja upeassa merellisessä ympäristössä. Se oli tarjous, josta kukaan itävantaalainen kauppias ei yksinkertaisesti voi kieltäytyä, he kertovat tiedotteessa.

– Ruokakauppa on meille kohtuullisen tuttua ja tuomme varmasti jo ihan selkäytimessä mukanamme niin pienen kyläkaupan asiakaspalvelua kuin suuremman kaupan malleja ja toimintatapoja. Se tarkoittaa esimerkiksi pien- ja lähituottajien tuotteiden löytämistä valikoimiin, Jukka Nuutinen sanoo.

Ensitöikseen pariskunta aikoo tutustua niin asiakaskuntaan kuin Sipoonlahden aseman henkilökuntaan.

– Lähdemme hoitamaan hommaa niin, että kaiken perustana on ”duuniin on kiva mennä".

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut