Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jääpallon SM-kultaa voittanut sipoolaiskolmikko: "Mestaruuden takana on hyvä yhteishenki"

Jääpallon miesten bandyliigan mestari löytyi Porvoosta, kun Akilles voitti finaalissa Lappeenrannan Veiterän. Akilles voitti finaalin lukemin 3–1 (3–1).

Porvoolaisryhmässä viilettää myös kolme sipoolaista pelaajaa. Akilleen edustuksen pelaajat Isak Skog, Juuso Johansson ja William Skog voittivat toisen peräkkäisen mestaruuden. Akilles on voittanut kahtena vuonna peräkkäin myös Suomen cupin mestaruuden ja bandyliigan runkosarjan.

Kolmikko on kahtena vuotena peräkkäin kuulunut runkopelaajiin. Juuso Johansson valittiin myös tänä vuonna koko kauden allstars-joukkueeseen. Liigan pelaajat ovat äänestäneet kauden parhaan miehistön ja Johansson valittiin keskikentälle.

– Tuntuu todella hyvältä päättää kausi kultajuhliin. Olimme koko kauden hyvin kärjessä, muutamaa yksittäistä heikompaa peliä lukuun ottamatta. Mestaruus tuntu aina hyvältä, mutta ehkä se ensimmäinen kulta tuntuu aina parhaalta. Otetaan kaikki vastaan ja olimme kyllä paras joukkue tänä vuonna, Johansson sanoo.

Skogin veljekset ovat tottuneet pelaamaan samassa joukkueessa. Maalivahti Isak Skog torjui yhtä lukuun ottamatta kaikki muut laukaukset finaalissa. Hän sai myös tältä kaudelta SM-pronssia Nuorten bandyliigasta eli Akilleen P21-joukkueen mukana.

– Meidän puolustus peitti kyllä hyvin kulmia ja laukauksia, joten jäi hyvin tilaa torjua. Mestaruus maistuu aina hienolta ja meillä on todella vahva ja hyvä joukkue koossa, Isak tunnelmoi.

Kulta maistuu todella hyvältä.

William Skog

– Pelasimme hyvän finaalin ja Veiterä ei saanut enempää kuin yhden maalin. Toki töitä joutui tekemään, mutta olemme olleet hyviä puolustamisessa koko kauden. Kulta maistuu todella hyvältä, William sanoo.

– Mestaruuden takana on hyvä yhteishenki ja meillä on se ollut kohdillaan koko kauden. Kyllähän se kolmas peräkkäinen houkuttaa, mutta katsotaan sitä sitten ensi vuonna, Johansson virnistää.