Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jussi Heikkinen nousee ÅIF:n naisten uudeksi päävalmentajaksi – tällainen on monia mestaruuksia kahminut salibandyosaaja

Salibandy: Uudelta päävalmentajalta löytyy palkintokaapista useat MM-mitalit ja SM-mitalit.

Sipoolaisen Ådalens IF:n naisten F-Liiga B:n joukkueen uusi päävalmentaja tulee Porvoosta. ÅIF lähtee tulevaan kauteen uudella kolmen henkilön valmennustiimillä.

Päävalmentajana toimii Jussi Heikkinen ja hänellä on apunaan Jari Nissinen ja Juha Romo. Kaikilta valmentajilta löytyy mittava peliura ja valmennusosaamista.

Heikkinen on pitkän linjan salibandyosaaja, niin kotimaassa kuin ulkomailla. Seuratasolla hän on valmentanut junioreita ja naisia liigassa. Hänellä on vahva maajoukkuetausta pelaajana ja palkintokaapista löytyvät useat MM-mitalit ja SM-mitalit, niin pelaajana kuin valmentajanakin. Toki hänellä on erityisosaaminen maalivahtivalmennukseen.

– Mielenkiintoinen mahdollisuus ja mukava haaste on edessä. Olen jo kohtuullisen pitkään ollut PSS:n valmennuksessa mukana ja uusia haasteita on aina mukava ottaa. Meillä on Sipoossa hyvä valmennustiimi ja se vaikutti päätökseen. B-liigassa taso on ihan hyvä ja voi verrata A-tytöissä parhaiden vauhtiin, jossa on taso ollut kova. Sitä kautta olen tietoinen naisten tasosta, Heikkinen sanoo.

Hän näkee, että ÅIF pelasi hyvän kauden ja pientä vaihtuvuutta on tulossa.

– Luulen, että meillä on hyvä ympäristö kehittää pelaajia ja ehkä on hieman nuorennusta tulossa.

Meillä on hyvä ympäristö kehittää pelaajia.

Jussi Heikkinen

Jari Nissisellä on kattava ja monipuolinen valmennuskokemus SM-tasolta niin naisista, miehistä kuin junioreista aina valmennuspäällikön ja Salibandyliiton valmentajakouluttajan tehtäviin asti.

Molemmat valmentajat ovat uusia kasvoja ÅIF:n organisaatiossa.

ÅIF:n aktiivi Marko Ojanen kertoo, että molemmat tulevat innolla mukaan kehittämään toimintaa, takaamaan laadukkaan valmennuksen jatkumisen seurassa ja ennen kaikkea kehittymään sekä valmentajina että ihmisinä.

Romo on lisäksi ÅIF:n A-tyttöjen valmentajana.