Sipoon lukiot jatkavat etäopetuksessa pääsiäiseen saakka – isoa osaa koronarajoituksia jatketaan huhtikuun yli

Sipoon molemmat lukiot jatkavat etäopetuksessa näiltä näkymin ainakin pääsiäiseen saakka. Laura Heino

Sipoon lukiot jatkavat etäopetuksessa ainakin pääsiäiseen saakka. Kunta tiedottaa varautuvansa jatkamaan myös yläkoululaisten etäopetusta, mutta päätöstä varten odotetaan vielä valtion linjauksia asiasta.

Samalla kunta ilmoittaa jatkavansa useampia jo voimassa olevia koronarajoituksia huhtikuun loppuun saakka.

Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että kirjastoissa saa asioida ja noutamassa ennakkoon varattua aineistoa.

Myös harrastustoimintaa koskevia rajoituksia jatketaan 30. huhtikuuta saakka. Yli 12-vuotiaiden, eli vuonna 2007 syntyneiden ja sitä vanhempien ryhmäharrastuksia suositellaan edelleen keskeytettäväksi niin ulkona kuin sisätiloissa.

12-vuotiaiden eli vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien harrastustoimintaa voi järjestää erityisiä turvallisuusohjeita noudattaen ja ilman lähikontakteja kunnan hallinnoimissa tiloissa.

Kunta tiedottaa peruvansa kaikki kunnan järjestämät yleisötilaisuudet huhtikuun loppuun saakka ja kehottaa myös muita järjestäjiä noudattamaan aluehallintoviraston määräyksiä yleisötilaisuuksista. Myöskään yksityistilaisuuksia, kuten perhetapahtumia, ei suositella järjestettävän ollenkaan.

– Koronatilanne on edelleen vaikea ja yhä isompaan osaan tartunnoista liittyy epäily herkemmin tarttuvasta virusmuunnoksesta, kunnanjohtaja Mikael Grannas sanoo tiedotteessa.

Kunnan johtaja muistuttaa, että kaikkia lähikontakteja, jotka eivät ole välttämättömiä, kannattaa nyt pyrkiä vähentämään

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut