Hallitus julkaisee koronarajoitusten purkusuunnitelmansa perjantaina netissä – Kuka tahansa voi kommentoida

Hallituksen exit-suunnitelmasta on jo tihkunut tietoa julkisuuteen, mutta koko suunnitelma julkaistaan huomenna. Katja Juurikko

Minna Harmaala

Hallituksen niin sanottu exit-suunnitelma julkaistaan valtioneuvoston verkkosivuilla perjantaina, hallitus lupasi myöhään keskiviikkoiltana. Nettiin tulee koko suunnitelmaluonnos liitteineen.

Samalla suunnitelmasta avataan viikon mittainen lausunto- ja kommenttikierros, jossa sitä voivat kommentoida kaikki halukkaat.

Ennen julkaisua hallitus kuitenkin vielä käsittelee suunnitelmia kaikkien eduskuntapuolueiden kanssa tänään torstaina kello 10 alkaen. Käytyjen keskusteluiden perusteella suunnitelmaluonnokseen tehdään tarvittavat muutokset ennen sen julkaisua.

– Suunnitelman tarkoituksena on luoda kansalaisille, yrityksille ja yhteisöille selkeä näkymä yhteiskunnan asteittaiseen avautumiseen. Rajoitusten purkaminen tapahtuu epidemiatilanteen ehdoilla. Se on mahdollista, jos me kaikki noudatamme voimassa olevia rajoituksia ja suosituksia, sanotaan hallituksen tiedotteessa.

Hallitus kertoo asiasta tarkemmin tiedotustilaisuudessa, jonka ajankohta ei ole vielä tiedossa.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Sipoossa sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut