Kunnan liikuntatilojen rajoituksia jatketaan 30.4. asti – yli 12-vuotiaiden harrastustoiminta pysyy edelleen jäissä

Korona: Monitoimihalli ja liikuntasalit pysyvät kiinni.

Pandemiatilanteesta johtuen Sipoon kunnan hallinnoimat liikuntatilat pysyvät suljettuina ainakin 30.4.2021 saakka.

Kunnan hallinnoimissa tiloissa voidaan edelleen toteuttaa 12-vuotiaiden (2008 syntyneet) ja sitä nuorempien lasten harrastustoimintaa rajatusti. Osallistua voi sisätiloissa enintään kymmenen henkilöä ja ulkotiloissa enintään viisikymmentä henkilöä, erityisiä turvallisuusohjeita noudattaen ja ilman lähikontakteja.

Yli 12-vuotiaiden (2007 syntyneet ja sitä vanhemmat) harrastustoiminta on keskeytetty kokonaan kunnan hallinnoimissa sisä- ja ulkotiloissa. Harrastustoiminnalla tarkoitetaan yksilöohjauksena tai ryhmässä toteutettua, toistuvaa ohjattua toimintaa.

Ohjeiden rikkominen voi johtaa tilavarausten peruuttamiseen tai toiminnan keskeyttämiseen. Otteluita, kilpailuja, turnauksia, esityksiä tai tapahtumia ei edelleenkään ole sallittua järjestää Sipoon kunnan tiloissa.

Huippu-urheilun harjoittelumahdollisuudet turvataan siten, että lajien kansainväliselle tai kansalliselle huipulle tähtäävä harjoittelu on mahdollista pienryhmissä urheilijan iästä riippumatta.

Kunta suosittelee voimakkaasti noudattamaan samoja rajauksia ja turvallisuusohjeita myös yksityisissä tiloissa järjestettävässä lasten ja nuorten harrastustoiminnassa.

12-vuotiaiden ja sitä nuorempien on kokoonnuttava aina samassa kokoonpanossa ja läsnä olleet kirjataan ylös.

Kilpailuja, näytöksiä tai muita toimintamuotoja, joissa ryhmä on kontaktissa muiden harrastusryhmien kanssa, ei järjestetä.

Vanhempien tai muiden ulkopuolisten oleskelua harrastus- tai pukeutumistiloissa ei sallita.

Ryhmän opettajat, ohjaajat ja valmentajat ovat jokaisella harrastuskerralla samat. Osallistujat ohjeistetaan oikeanlaisen hygienian noudattamiseen ja oikeanlaiseen toimintaan, jos oireita ilmaantuu.

Kaikilla aikuisilla on oltava aina kasvomaski.

Harrastuksessa tulee pyrkiä välttämään lähikontakteja, mutta pelinomainen harjoittelu on sallittua ulkotiloissa ja myös sisätiloissa, jos sisätiloissa on korkeintaan kymmenen osallistujaa.

Toimijoilla pitää olla esittää kirjallinen suunnitelma lähikontaktien välttämiseksi ja koronarajoitteiden nouttamiseksi aluehallintoviraston määräyksen mukaisesti.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut