Pernajasta kotoisin, asuu Porvoossa ja työskentelee Sipoossa – Hanna Lönnfors pyrkii RKP:n piiripuheenjohtajaksi

Porvoolainen Hanna Lönnfors on piirin varapuheenjohtajana nähnyt mitä puheenjohtajalta vaaditaan. RKP

Porvoolainen kaupunginvaltuutettu Hanna Lönnfors asettuu ehdolle RKP:n Uudenmaan piirin puheenjohtajaksi. Piirikokous valitsee puheenjohtajan 8. toukokuuta. Lönnfors toimii tällä hetkellä piirin varapuheenjohtajana.

Hanna Lönnfors on syntynyt ja varttunut Pernajassa, Loviisassa, asuu Porvoossa ja työskentelee aineenopettajana ja vararehtorina Sipoossa.

– Minulla on vahva itäuusmaalainen tausta ja mielestäni vahva Uusimaa tarvitsee vahvoja alueita. Haluan olla mukana vahvistamassa koko Uuttamaata. Vaikka kenttä on laaja, meillä on monta yhdistävää tekijää ja meidän on autettava ja tuettava toisiamme. Näin pääsemme pitkälle, Lönnfors sanoo tiedotteessaan.

Lönnfors näkee koronapandemian seuraukset ja sosiaali- ja terveydenhuoltouudistuksen kahtena suurena haasteena Uudellemaalle.

– Haluan olla mukana vahvistamassa Uuttamaata aikana, jolloin sosiaali- ja terveydenhuoltouudistus antaa kunnille lisähaasteita. Lapset ja nuoret tarvitsevat kaiken tuen ja kuntien elinvoima on säilytettävä myös pandemian jälkeen, Lönnfors sanoo.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut