Mitä parantaisit Sipoon ulkoilureiteillä? Asukkailta kysytään nyt toiveita kehitykseen

Kunta on avannut sähköisen asukaskyselyn, jolla kartoitetaan sipoolaisten toiveita ulkoilu- ja virkistysreittien parantamiseksi. Riitta Ketola

Sipoon kunta kartoittaa asukkaiden käyttöä ja kehittämistoiveita liittyen Sipoon virkistys- ja ulkoilureitteihin.

Kunta on tänään torstaina 29. huhtikuuta avannut sähköisen kyselyn, johon vastaamalla sipoolaiset voivat vaikuttaa kunnan virkistys- ja ulkoilureittien kehittämiseen.

– Kyselyssä pääset kertomaan, mitä reittejä tällä hetkellä käytät ja miten liikut reiteillä sekä ehdottamaan toivomiasi parannuksia reiteille. Mitä tarkemmin jaksat ja voit kertoa ja kuvailla kyselyssä kartalla reittien kohdat tai osuudet, sitä hyödyllisempää tieto on jatkossa reittien kehittämisessä, kunta kertoo tiedotteessa.

Tiedotteessa kerrotaan kyselyn olevan osa Sipoon virkistysreittien kehittämisselvitystä. Kyselyn tuloksia hyödynnetään muun muassa osana kaavoitusta ja ulkoilureittien kehittämistä. Selvitys julkaistaan sen valmistuttua myös kunnan verkkosivuilla.

Kyselyyn voi vastata 16. toukokuuta saakka. Se löytyy osoitteesta https://new.maptionnaire.com/q/32h3vvi3s2hj

Halutessaan omat vastaukset voi lähettää myös sähköpostitse osoitteisiin suvi.kaski@sipoo.fi ja piritta.forsell@sipoo.fi tai puhelimitse numeroihin 040 191 6082 ja 040 191 4539.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut