Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sipoonkorvessa hiotaan ensi viikolla ensiaputaitoja

Ensiaputaitoja tarvitaan todennäköisesti juuri silloin, kun vähiten odottaisi.

Ensi viikolla vietettävän Punaisen Ristin viikolla nostetaankin esille ensiaputaitojen merkitystä ja kannustetaan kertaamaan taitoja vaikka koko perheen voimin.

– Kodin turvallisuus ja arjen ensiaputaidot ovat hyvinkin ajankohtaisia juuri nyt. Koronapandemian aikana olemme kaikki viettäneet paljon aikaa kotona ja myös luonnossa liikkuminen on lisääntynyt. Tapaturmien ehkäisy kannattaa aina ja siksi esimerkiksi kotona voi viikon kunniaksi tehdä turvakartoituksen ja huomioida mahdolliset riskit lähiympäristössään. Jos tapaturma kuitenkin yllättää, on hyvä hallita ensiaputaidot, SPR:n Sipoon osasto muistuttaa tiedotteessa.

Sipoon osasto järjestääkin osana teemaviikkoa rastiradan, jossa jokainen voi omatoimisesti yksin tai pienessä porukassa harjaannuttaa ensiaputaitojaan.

Sipoonkorvessa kulkeva rata sisältää viisi rastia. Rata alkaa Byabäckenilta (Länsitie 237) ja päättyy Ängesbölen tulentekopaikkaan.

Sipoonkorven rastiradan voi suorittaa 3.–9. toukokuuta.

Juttua korjattu 3.5. klo 9.30 Sibbo storskog on suomeksi Sipoonkorpi