Sipoon RKP:lla 48 ehdokasta kesän kuntavaaleihin – tässä he ovat

Sipoon RKP:n puheenjohtaja ja kunnanvaltuutettu Kicka Lindroos on tyytyväinen puolueen ehdokaslistaan. Arkistokuva. Riitta Ketola

Sipoon RKP tiedottaa nimenneensä viisi uutta ehdokasta 13. kesäkuuta pidettäviin kuntavaaleihin. Puolue lähtee vaaleihin ehdokaslistalla, jossa on yhteensä 48 sipoolaista kuntavaaliehdokasta.

Nykyisessä valtuustossa puolueella on 17 kunnanvaltuutettua ja se on perinteisesti valtuuston suurin puolue.

Sipoon RKP:n paikallisosasto on aiempien nimettyjen ehdokkaiden lisäksi nimennyt vielä seuraavat viisi uutta ehdokasta kuntavaaleihin: Gunilla Holmberg, Arild Moen, Karl-Erik Oljemark, Ella Roos ja Bodil Weckström.

– Olemme tehneet paljon työtä ehdokasasettelun eteen ja olemme tyytyväisiä siihen, että Sipoon RKP:llä on 48 loistavaa ehdokasta eri puolilta Sipoota ja lähes kaikista kylistä. Kunnallisessa päätöksenteossa RKP haluaa olla lähellä sipoolaisia ja siihen meillä on kaikki edellytykset myös jatkossakin, Sipoon RKP:n puheenjohtaja ja kunnanvaltuutettu Kicka Lindroos sanoo tiedotteessa.

Sipoon RKP:n mukaan puolueen ehdokkaat edustavat myös laajaa joukkoa eri ammattiryhmiä. Ehdokkaista 21 on naisia ja 27 miehiä.

– RKP:llä on ehdokas jokaiselle sipoolaiselle. Yhdessä jatkamme arjen ja lähiyhteiskunnan rakentamista, jossa asukkaat voivat hyvin ja viihtyvät, Sipoon RKP:n vaalikoordinaattori ja kunnanvaltuutettu Clara Lindqvist sanoo tiedotteessa.

Sipoon RKP:n kaikki nimetyt kuntavaaliehdokkaat ovat:

Albrecht Kenneth (sitoutumaton), Andersson Martin, Andersson-Lindqvist Marianne, Berg Mari, Borgström Richard, Ekholm Kenneth, Engblom Charlotta, Forss Maria, Grönroos Mikael (sitoutumaton), Gustafsson Henrik, Günsberg-Sandström Laura, Hallberg Emelie, Holmberg Gunilla, Hällfors Christoffer, Högel Caroline, Juselius Carola, Järvinen Maximilian, Kankfelt Tim, Liljeström Tobias, Lindgren Hans-Peter S, Lindgren Peter, Lindqvist Christer, Lindqvist Clara, Lindqvist Kaj, Lindroos Kicka, Lindroos Ossi, Lindström Jonas, Lundström Wille, Moen Arild, Nikander Mauritz, Nokelainen Ann-Christin, Oljemark Karl-Erik, Packalén Rune (sitoutumaton), Poutanen Isak, Roos Ella, Röman Micaela (sitoutumaton), Sandström Stefan, Sarén Annika, Skog Mimi, Sundbäck Tom (sitoutumaton), Sundström Thomas, Suomi Daniela, Syrjäläinen Kari-Matti, Sällström Simon, Weckström Bodil, Wikström Mia, Wikström Vivan ja Åkerfelt Tanja.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut